Hollywood 27. februar 2018

Superstjerne drukner i badekar

Bollywood-superstjerne dør i badekar på hotel
Foto: All Over Press

 

Den indiske filmindustri 'Bollywood' er blevet en superstjerne færre.

I weekenden døde den 54-årige kvindelige skuespillerinde Sridevi Kapoor pludseligt, da hun var til sin nevøs bryllup i Dubai.

Efter hendes død samledes folk omkring hendes hjem i Mumbai, og både Bollywood-kolleger og Indiens ledende politikere reagerede med chok på nyheden om dødsfaldet.

Først blev det oplyst, at Sridevi Kapoor var død af et hjerteanfald i badekarret på sit hotelværelse i Dubai.

Men nu er det kommet frem, at Kapoor druknede i badekarret, og at hun havde alkohol i blodet, så hendes dødsfald i uhyggelig grad begynder at minde om både Whitney Houston og datteren Bobbi Kristinas  død.

Det er Gulf News, der rapporterer, at stjernen døde af helt andre årsager end først angivet.

De har fået fat på den retsmedicinske undersøgelse af Sridevi Kapoors lig, og den viser, at skuespillerinden døde efter at have været bevidstløs i kort tid, og at hun havde alkohol i blodet.

Nu skal politiet forsøge at kortlægge Sridevi Kapoors sidste timer i live og frem for alt finde ud af, om nogen var sammen med hende på hotelværelset, da hun døde.

Ifølge de første oplysninger var hendes mand Boney Kapoor og døtrene Khushi og Janhvi ved hendes side, da hun sov ind, men de oplsysninger stammer fra tiden før det blev kendt, at hun var druknet.

Hun begyndte sin karriere som barnestjerne i en alder af fire år og nåede at medvirke i mere end 250 film.

At hun var en mega-stjerne i Bollywood er hævet over enhver tvivl.

Således har både Indiens premierminister Narendra Modi  og Londons borgmester Sadiq Khan tweetet deres deltagelse i forbindelse med Sridevi Kapoors pludselige død.

- Jeg er dybt berørt over Sridevis alt for tidlige død. Hun var et respekteret navn i filmindustrien, som spillede mange forskellige roller og leverede mange mindeværdige præstationer i sin karriere. Mine tanker er hos hendes familie og beundrere i denne sørgelige stund. Må hendes sjæl hvile i fred, skriver premierministeren.

Sadiq Khan mødte Sridevi Kapoor på en rejse til Indien for nylig og begræder lige som premierministeren hendes alt for tidligere død.

Sponsoreret indhold