Hollywood16. februar 2012

Whitney Houstons sidste timer

Læs hele historien om popdivaens skandaløse skæbne
Af af
Køb SE og HØR i denne uge og få bl.a. de sidste billeder fra Whitney Houstons turbulente liv i et kæmpe minde-tillæg - helt gratis!
Køb SE og HØR i denne uge og få bl.a. de sidste billeder fra Whitney Houstons turbulente liv i et kæmpe minde-tillæg - helt gratis!
 Foto: All Over

I weekenden blev en verdensstjerne slukket, da den amerikanske popdronning Whitney Houston blev fundet livløs i et badekar på sit hotelværelse i Los Angeles - blot 48 år gammel.

Forud var gået mange solstrålehistorier som gennembruddet i 80'erne, hendes betagende rolle i romance-klassikeren 'Bodyguard' fra 1992 og monsterhittet 'I Will Always Love You' fra samme films soundtrack.

Whitneys liv var dog præget af ligeså mange skandaler, som ægteskabet med Bobby Brown, hendes skandaløse optræden i Forum i København i 2010 og Houstons enorme stofmisbrug, som hun videreførte til datteren Bobbi Kristina og som til sidst formentlig har været med til at tage livet af en af de seneste årtiers allerstørste Hollywood-stjerner.

Alt dette, Whitneys sidste timer, de mange opture og skandaler, hendes mange mænd og Hollywood-vennernes gribende farvel får du i et KÆMPE MINDE-TILLÆG med denne uges SE og HØR - helt gratis og lige til at rive ud og gemme!

Derudover får du også hele 160 sider spækket med STÆRK SLADDER:Sponsoreret indhold