Stort galleri: Hjemme hos Clint Eastwood

Den firdobbelte Oscarvinder Clint Eastwood har sat sin hyggelige landejendom til salg.

Den firdobbelte Oscarvinder Clint Eastwood har sat sin hyggelige landejendom til salg.

Foto: All Over

To timers kørsel syd for San Francisco ligger westernstjernens landsted, som nu kan blive dit.

For Clint Eastwood har nemlig sat sit mangeårige hjem med smuk havudsigt og ikke mindre end 650 kvadratmeter i Pebble Beach til salg for den nette sum af 63 millioner kr.

”Clinten” fik selv fingre i det spanskinspirerede kæmpehus i 1994 for mere menneskelige 25 millioner kr., og han har siden beholdt den gamle stil, som stammer fra 1920’erne. 

En ejendom med udsigt til Stillehavet er noget, de fleste Hollywood-stjerner kan bryste sig af at have, men her hører lighederne også op, for Eastwoods hus kører en helt speciel rustik stil, som passer perfekt til den gamle cowboy- og westernstjerne.

Interessede købere vil måske især føle sig ekstra tiltrukket af det faktum, at det store hjem ligger klinet helt op ad Pebble Beachgolfbanen, som entusiaster vil nikke genkendende til.

Det er nemlig her, at store stjerner som Tiger Woods og Phil Mickelson utallige gange har fyret køllen af. 

Netop Pebble Beach er Clint Eastwood stadig medejer af, efter at han i 90’erne sammen med en række medinvestorer skød ikke mindre end fem milliarder kr. i den unikke bane.

86-årige Eastwood bliver dog ikke hjemløs, når salget af den spanskinspirerede hacienda går igennem.

Han råder nemlig også over ejendomme i Bel Air i Californien og Sun  Valley i staten Idaho, og så er han ved at bygge en 1500 kvadratmeters gigantvilla med endnu bedre udsigt over sin elskede golfbane. 

Se alle billederne af Clint Eastwoods landsted i det store galleri herunder: 

Clint Eastwood hjemme hos

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close