Hollywood30. december 2016

GALLERI: Clintens søn er damernes ven

Scott Eastwood flirter til højre og venstre i flere verdensdele
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/scott_5.jpg
 Foto: All Over Press)

30-årige Scott Eastwood har ikke sit gode udseende fra fremmede, og han er også gået i fodsporene på sit fædrende ophav, Clint Eastwood, og har godt gang i en karriere i Hollywood, hvor hans far stadig i en alder af 86 år er aktiv som producent og instruktør, mens han ikke har spillet nogle filmroller siden 2012.

Scott er særdeles aktiv på det hvide lærred og har i år medvirket i blandt andet 'Snowden' og 'Suicide Squad' og har en rolle i den ottende film i Fast and Furious-serien, 'The Fate of the Furious'.

Clint Eastwood var model i sine unge dage og har aldrig haft problemer med tiltrækningen på det modsatte køn.

I sit første ægteskab med Maggie Johnson - de blev gift i 1953 - havde han en elskerinde, som han gjorde gravid, men barnet - en datter - blev bortadopteret.

https://imgix.seoghoer.dk/hi.jpg

Scott Eastwood tilbragte weekenden sammen med Hilary Duff. (Foto: All Over Press)

Og senere i ægteskabet med Johnson havde Clint Eastwood et hav af affærer med skuespillerinder fra de film, han medvirkede i.

Clint Eastwood var gift med maggie Johnson frem til 1984.

I 1972 mødte han skuespilleren Sandra Locke, og de flyttede sammen i 1975, selv om han stadig var gift med maggie Johnson i yderligere ni år.

Forholdet til Sandra Locke varede frem til 1989.

Mens de var sammen fik Clint Eastwood sønnen Scott og datteren Kathryn med stewardessen Jacelyn Reeves, som han dyrkede i årevis, uden at Locke opdagede det, mens de var sammen.

Og noget tyder på, at Scott slægter faderen på, hvad angår kvinder.

Han er i flere omgange koblet sammen med skuespilleren og modellen Charlotte McKinney. De har været sammen på Bondi Beach i Australien i forbindelse med filmoptagelser.

Mandag blev han set sammen med McKinney i Los Angeles på vej til fitnesstræning.

Weekenden skal han have tilbragt sammen med kollegaen Hilary Duff, og onsdag i denne uge flirtede han med kvinder på Bondi Beach i Sydney, hvor han var fløjet ned til nye filmoptagelser, så det går stærkt i den unge mands liv.

https://imgix.seoghoer.dk/sc.jpg

Mandag trænede Scott sammen med Charlotte McKinney. (Foto: All Over Press)

Men han er officielt ungkarl, så han kan jo ret beset gøre, hvad han har lyst til.

Onsdag på stranden i Sydney fremviste han et par imponerende overarme og en veltrimmet overkrop og havde en kort samtale med en bikiniklædt kvinde i vandkanten, inden han hyggede sig med sine venner i bølgerne.

Den 30-årige kvindebedårerer i gang med optagelserne til 'Pacific Rim: Maelstrom', der får premiere i 2017.

Det er ikke mærkeligt, at kvinderne flokkes om den charmerende ungkarl, og vi har samlet et galleri med billeder af ham fra Bondi Beach onsdag, som du kan hygge dig med på årets næstsidste dag:

Scott Eastwood på Bondi Beach, december 2016

Sponsoreret indhold