Hollywood 25. oktober 2019

Stjernerne overvandt kræften

Kræft rammer alle – også disse kendte kvinder, som alle har kæmpet mod den skrækkelige sygdom.
(Foto: MEGA)

Shannen Doherty

Den 48-årige ”Beverly Hills 90210”-stjerne Shannen Doherty fik diagnosen brystkræft i 2015. Hun tog verden med indenfor i kampen, da hun bl.a. på Instagram viste det frem, da hun fik barberet håret af, da hun begyndte at tabe det i forbindelse med sin behandling, som bestod af både operation, strålebehehandling og kemo. Hun går nu til kontrol jævnligt, men er okay.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

'Brenda' delte en stor del af sit sygdomsforløb med offentligheden. (Foto: MEGA)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Christina Applegate

Skuespillerens mor overlevede brystkræft, og derfor har Christina Applegate, 47, altid selv været ekstra opmærksom på sydommen. En scanning afslørede i 2008, at hun havde tidlige stadier af kræft, og hun fik fjernet begge bryster. En gentest viste yderligere, at hun var i stor risiko, og efter fødslen af datteren Sadie i 2011 valgte hun efterfølgende at få fjernet sine æggestokke.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Brystkræft har fyldt meget i Christina Applegates liv. (Foto: MEGA)

Sheryl Crow

Hun var 44, da hun frik brystkræft. Musikeren og sangerinden Sheryl Crow, der i dag er 57, havde ingen i familien med sygdommen, og det kom bag på hende, da undersøgelser viste, at hun var syg. Hun fik fjernet det syge væv og gennemgik efterfølgende syv uger med strålebehandling.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Også Sheryl Crowe har haft brystkræft tæt inde på livet. (Foto: MEGA)

Olivia Newton-John

Den 71-årige australske skuespiller Olivia Newton-John og sangerinde blev ramt af brystkræft i 1992, og lige siden har hun været en af de første til at tale om sygdommen. Det er nu tredje gang, at hun er ramt af kræften – men hun siger alligevel, at hun har det fint og især bliver hjulpet af medicinsk cannabis.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Olivia Newton-John er kendt for sin rolle som Sandy i filmklassikeren "Grease". (Foto: MEGA)

Kathy Bates

Den 71-årige Oscar-vindende skuespiller Kathy Bates havde allerede haft kræft i æggestokkene, da hun i 2012 også blev ramt af brystkræft. Hun tog hurtigt konsekvensen af sygdommen og fik lavet en dobbelt mastektomi, hvor hun fik bortopereret begge bryster – og hun er sygdomsfri i dag.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Både kræft i æggestokkene og brystkræft har ramt Kathy Bates, der blandt andet er kendt for sin rolle i film som "Misery" og "Titanic". (Foto: MEGA)

Kylie Minogue

Egentlig havde lægerne sagt, at der ikke var noget galt med den australske sangerinde i 2005. Men Kylie Minogue, 51, bad en anden læge se på hendes 152 centimeter nogle uger senere – og det var godt! Hun havde nemlig brystkræft og fik fjernet en knude og kom i kemo. Hun bliver ved med at sige: ”Hvis du er i tvivl, så bliv tjekket igen!” Det reddede i hvert fald hendes liv.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Kylie Minogues erfaring er, at man altid gør klogt i at blive tjekket to gange. (Foto: MEGA)

Maggie Smith

I dag er den britiske skuespillerlegende Maggie Smith 84 år. Hun var 73 år, da hun begyndte på kemoterapi mod brystkræft – og samtidig gik hun i gang med optagelser til ”Harry Potter og halvblodsprinsen”. I det magiske univers har hun spillet Professor Minerva McGonagall siden den første film i 2001. Behandlingen virkede på Maggie, der efter to års behandling kunne kalde sig kræftfri igen.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Maggie Smith fortsatte i rollen som Professor Minerva samtidig med sin kemoterapi. (Foto: MEGA)

Sponsoreret indhold