Hollywood25. oktober 2019

Stjernerne overvandt kræften

Kræft rammer alle – også disse kendte kvinder, som alle har kæmpet mod den skrækkelige sygdom.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/overvandt_cancer_mega_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Shannen Doherty

Den 48-årige ”Beverly Hills 90210”-stjerne Shannen Doherty fik diagnosen brystkræft i 2015. Hun tog verden med indenfor i kampen, da hun bl.a. på Instagram viste det frem, da hun fik barberet håret af, da hun begyndte at tabe det i forbindelse med sin behandling, som bestod af både operation, strålebehehandling og kemo. Hun går nu til kontrol jævnligt, men er okay.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/overvandt_cancer_mega_2.jpg
 (Foto: MEGA)

'Brenda' delte en stor del af sit sygdomsforløb med offentligheden. (Foto: MEGA)

Christina Applegate

Skuespillerens mor overlevede brystkræft, og derfor har Christina Applegate, 47, altid selv været ekstra opmærksom på sydommen. En scanning afslørede i 2008, at hun havde tidlige stadier af kræft, og hun fik fjernet begge bryster. En gentest viste yderligere, at hun var i stor risiko, og efter fødslen af datteren Sadie i 2011 valgte hun efterfølgende at få fjernet sine æggestokke.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/overvandt_cancer_mega_8.jpg
 (Foto: MEGA)

Brystkræft har fyldt meget i Christina Applegates liv. (Foto: MEGA)

Sheryl Crow

Hun var 44, da hun frik brystkræft. Musikeren og sangerinden Sheryl Crow, der i dag er 57, havde ingen i familien med sygdommen, og det kom bag på hende, da undersøgelser viste, at hun var syg. Hun fik fjernet det syge væv og gennemgik efterfølgende syv uger med strålebehandling.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Også Sheryl Crowe har haft brystkræft tæt inde på livet. (Foto: MEGA)

Olivia Newton-John

Den 71-årige australske skuespiller Olivia Newton-John og sangerinde blev ramt af brystkræft i 1992, og lige siden har hun været en af de første til at tale om sygdommen. Det er nu tredje gang, at hun er ramt af kræften – men hun siger alligevel, at hun har det fint og især bliver hjulpet af medicinsk cannabis.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/overvandt_cancer_mega_3.jpg
 (Foto: MEGA)

Olivia Newton-John er kendt for sin rolle som Sandy i filmklassikeren "Grease". (Foto: MEGA)

Kathy Bates

Den 71-årige Oscar-vindende skuespiller Kathy Bates havde allerede haft kræft i æggestokkene, da hun i 2012 også blev ramt af brystkræft. Hun tog hurtigt konsekvensen af sygdommen og fik lavet en dobbelt mastektomi, hvor hun fik bortopereret begge bryster – og hun er sygdomsfri i dag.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/overvandt_cancer_mega_5.jpg
 (Foto: MEGA)

Både kræft i æggestokkene og brystkræft har ramt Kathy Bates, der blandt andet er kendt for sin rolle i film som "Misery" og "Titanic". (Foto: MEGA)

Kylie Minogue

Egentlig havde lægerne sagt, at der ikke var noget galt med den australske sangerinde i 2005. Men Kylie Minogue, 51, bad en anden læge se på hendes 152 centimeter nogle uger senere – og det var godt! Hun havde nemlig brystkræft og fik fjernet en knude og kom i kemo. Hun bliver ved med at sige: ”Hvis du er i tvivl, så bliv tjekket igen!” Det reddede i hvert fald hendes liv.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/overvandt_cancer_mega_6.jpg
 (Foto: MEGA)

Kylie Minogues erfaring er, at man altid gør klogt i at blive tjekket to gange. (Foto: MEGA)

Maggie Smith

I dag er den britiske skuespillerlegende Maggie Smith 84 år. Hun var 73 år, da hun begyndte på kemoterapi mod brystkræft – og samtidig gik hun i gang med optagelser til ”Harry Potter og halvblodsprinsen”. I det magiske univers har hun spillet Professor Minerva McGonagall siden den første film i 2001. Behandlingen virkede på Maggie, der efter to års behandling kunne kalde sig kræftfri igen.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/overvandt_cancer_mega_4.jpg
 (Foto: MEGA)

Maggie Smith fortsatte i rollen som Professor Minerva samtidig med sin kemoterapi. (Foto: MEGA)

https://imgix.seoghoer.dk/knaek_cancer_blomst.jpg

Sponsoreret indhold