Hollywood11. september 2018

Grease-stjerne har kræft for tredje gang

Grease-stjernen Olivia Newton-John har fået kræft for tredje gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/grease-11092018.jpg
 Foto: TV 2
Grease-stjernen Olivia Newton-John kæmper med kræft for tredje gang. Den 69-årige australske skuespillerinde og sangerinde afslørede for nylig, at hun i 2013 havde holdt helt tæt med, at hun havde fået brystkræft for anden gang efter at være blevet ramt af sygdommen første gang tilbage i 1992.
Tilbage i 1992 fik hun fjernet en del af brystet og senere lavet en rekonstruktion. Nu er kræften vendt tilbage i form af en tumor i den nederste del af ryggen. Hun har under hele forløbet, siden sygdommen første gang ramte hende for 26 år siden prøvet at bevare optimismen. - Jeg kan egentlig ikke lide at kalde det, at 'jeg kæmper med kræften'. Jeg vil hellere sige det sådan, at 'jeg vinder over den igen', siger Olivia Newton-John i et interview tirsdag i morgenudsendelsen 'Sunrise' på den australske Channel Seven. - Når man taler om en 'kamp' dukker ord som 'vrede' og 'en betændt situation' op i mit hoved, og det har jeg ikke brug for. Jeg vil vinde over den igen, siger hun. Olivia Newton-John, der er mor til den 32-årige datter, modellen Chloe Lattanzi, forbereder sig på at fylde 70 år senere denne måned.
Når hun ser tilbage på årene, der er gået, er det med taknemmelighed. - Det har været et ekstraordinært liv, siger hun, når hun ser tilbage på, hvad hun har opnået privat og i sin professionelle karriere. Hun har netop udgivet sine memoirer i bogen "Don't Stop Believin".
https://imgix.seoghoer.dk/grease-olivia-newton-john-1.jpg

Sådan ser Olivia Newton-John ud i dag. (Foto: Mega)

Hun besluttede sig for at fortælle sin egen historie med sine egne ord, efter at hun fandt ud af, at Channel Seven ville lave en TV-film om hendes liv uden hendes medvirken, og uden at hun vidste noget om, hvordan hun ville blive fremstillet. - Jeg var skræmt, da jeg hørte, at de ville lave en film om mig, og så tænkte jeg, at jeg hellere måtte få min egen version på gaden. Den proces og arbejdet med bogen var rigtig god for mig, siger Olivia Newton-John.
I bogen kommer hun også ind på sin søsters død og hvordan hun opdagede, at brystkræften var vendt tilbage i 2013. - I 2013 døde hendes søster Rona af kræft i hjernen. Da Olivia Newton-John var på vej for at besøge sin søster kort før søsterens død, var sangerinden involveret i en mindre bilulykke. - Sikkerhedsselen blev virkelig hårdt spændt op ved ulykken, og en knude dukkede op ved min ene skulder, og jeg tog til lægen. Vi troede, at det havde noget med ulykken at gøre, men tiden gik, og det viste sig, at jeg havde fået et tilbagefald fra kræftsygdommen fra 1992, siger Olivia Newton-John. For hvert eksemplar, der bliver solgt af hendes selvbiografi, går der en australsk dollar til Olivia Newton-John Cancer Wellness & Research Centre i Melbourne.
Hun har fået strålebehandling mod den nye tumor i ryggen og indtager også medicinsk cannabis, udvundet af ægtemandens hjemmedyrkede planter.

Sponsoreret indhold