Kendte 5. februar 2020

Beverly Hills-forbandelsen: Ramt af store tragedier

I går stod Shannen Doherty frem og fortalte, at hun igen er blevet diagnosticeret med kræft. Den dødelige sygdom er dog langt fra den ene forbandelse, som har ramt "90210"-castet
(Foto: MEGA)

"Beverly Hills 90210”-castet har oplevet store tragedier.

Senest er det 48-årige Shannen Doherty, der spillede Brenda i serien, der er stået frem og har fortalt, at hun igen er blevet diagnosticeret med kræft. Denne gang stadie fire, som er meget alvorligt. 

I august 2015 tog Shannen Dohertys liv en uventet – og ikke mindst alvorlig – drejning.

Her fik den populære amerikanske skuespiller konstateret brystkræft.

Kræftsygdommen betød, at hun måtte gennem et hårdt og opslidende behandlingsforløb, der blandt andet indebar, at hun fik fjernet det ene bryst og gennemgik en stærk kemokur, fordi kræften havde spredt sig.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Kræftbehandlingen betød, at Shannen Doherty mistede håret. Foto: MEGA 

Da Shannen Doherty første gang fortalte om sin sygdom i 2015, langede hun hårdt ud efter sit tidligere management-firma, som ifølge skuespillerinden ikke havde betalt hendes sundhedsforsikring.

Derfor tog hun ikke til lægen med det samme, da hun opdagede knuden i sit bryst.

- Du har ingen idé om, hvad det kunne have betydet at tage til lægen i tide. Det vigtigste er at opdage det i tide, sagde Doherty dengang.

Nu er kræften så vendt tilbage, og Doherty er langt fra den eneste fra den populære serie, der er blevet ramt af tragedie. 

SE og HØR samler herunder en række af de andre stjerner, der alle har været igennem store kriser.  

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Luke Perry

Luke Perry, der spillede Dylan McKay, blev blot 52 år, da han i marts 2019 blev ramt af et massivt slagtilfælde.  

Skuespilleren opholdt sig i sit hjem i Sherman Oaks i Los Angeles, da han blev ramt af slagtilfældet, og mandag morgen sov han stille ind på et hospital i Burbank omgivet af sine allernærmeste.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Luke Perry dødr af et alvorligt slagtilfælde. Foto: MEGA

Jason Priestley

Jason Priestley, der smeltede alle pigehjerter som den snusfornuftige Brandon, var 11. august 2002 impliceret i et alvorligt trafikuheld, der nærved kostede ham livet.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Det er et mirakel, at Jason Priestley overlevede den ulykke, han var involveret i tilbage i 2002. Foto: MEGA

Den dengang 32-årige skuespiller kørte i høj fart frontalt ind i en mur under en træning til et motorløb i den amerikanske Infiniti Pro-serie i Kentucky. Han blev hastet på hospitalet med livstruende kvæstelser og lagt i koma.

Jason Priestley pådrog sig både brud i nakken, hovedskader, samt brud i begge ben – men kom sig mirakuløst over den alvorlige ulykke.

Vanessa Marcil

Vanessa Marcil, der spillede Gina Kincaid i "Beverly Hills 90210", har gennem årene oplevet ikke bare én – men hele syv – ufrivillige aborter.

Skuespilleren mistede sidst et barn i januar 2018 år, og her stod hun selv frem med de hjerteskærende nyheder på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Vanessa har fået hele syv ufrivillige aborter. Senest i januar sidste år. Foto: MEGA

Hun skrev blandt andet til et foto, der siden blev slettet:

- Vores tanker er med Vanessa og MC, som har mistet deres baby OPM (”Our precious miracle", som betyder "vores dyrebare mirakel", red.)

- Tak, fordi I respekterer deres privatliv, mens de heler og tak til alle for at dele jeres personlige historier. I er ikke alene, stod der videre i instagram-opslaget, som senere blev slettet.

Det var, da Vanessa Marcil afslørede, at hun ventede sig, at hun også afslørede, at hun forinden havde haft seks ufrivillige aborter.

Marcil har i forvejen sønnen Kassius Lijah, som hun har med "Beverly Hills 90210"-kollegaen Brian Austin Green.

Sponsoreret indhold