Stjerner valfarter til Demokraternes konvent

Alicia Keys gæster det italienske TV-show \

Alicia Keys gæster det italienske TV-show "Che Tempo Che Fa" i Milano.

(Foto: All Over Press)

Det amerikanske parti Demokraterne afholder i denne uge deres konvent i byen Philadelphia.

Konventet har gennem hele ugen tiltrukket kendisser, der har vist deres støtte til partiet, og et overvældende antal stjerner mødte op tirsdag, da Hillary Clinton officielt blev udnævnt til at være partiets kandidat til præsidentposten.

Ved udnævnelsen spillede blandt andre den amerikanske sangerinde Alicia Keys. Under sin optræden greb hun chancen til at tale om, at det er på tide, at USA står sammen. Det kan ses i en video fra konventet, som mediet PBS Newshour har udgivet.

- Det er tid til at stå sammen som én befolkning. Vi må ikke lade politik skille os ad, og vi skal vise verden, at frygt ikke kan vinde. For vi har alle sammen så meget tilfælles, sagde Alicia Keys blandt andet under sin optræden.

"Fallin'"-stjernen var dog langt fra den eneste kendis, der var mødt op.

"Girls"-produceren Lena Dunham holdt sammen med "Ugly Betty"-stjernen America Ferrera en tale, hvor de især langede ud efter Republikanernes præsidentkandidat Donald Trump. Det skriver CBS News.

- Hans (Donald Trumps red.) retorik om kvinder tager os tilbage til en tid, hvor kvinder kun skulle være smukke og stille, sagde Lena Dunham blandt andet i sin tale ifølge CBS News.

Se videoen fra PBS Newshour:

 

Se et billede fra Lena Dunhams tale fra hendes Instagram-profil: 

Et billede slået op af Lena Dunham (@lenadunham) den

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close