Hollywood10. februar 2016

Bedstefar Clinton et hit på Instagram

Den tidligere, amerikanske præsident, Bill Clinton, overtog forleden sin kone, Hillarys, Instagram. Og det var et hit.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/clinton2.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Er din bedstemor og bedstefar på Instagram? Og hvis ja, hvor mange følgere har de så?

Sikkert ikke mange. De er de færreste mennesker i slutningen af 60erne, der forstår at bruge de sociale medier som unge i tyverne - men sådan er det ikke helt for USAs tidligere - og måske kommende førstefamilie.

Forleden overtog præsident Bill Clinton sin kones Instagram, og det var et hit. Bills første opslag fik 18.900 likes - og det til trods for at det handlede om noget rigtig bedstefaragtigt: Bagværk:

President Bill Clinton here! I’m taking over Hillary’s Instagram account from New Hampshire today. Stopped for breakfast this morning in Manchester. What does making a great muffin have in common with making a great president? Timing, preparation, and experience are all key. -WJC

A photo posted by Hillary Clinton (@hillaryclinton) on

Feb 8, 2016 at 9:42am PST

Bill har endnu ikke styr på at bruge emojis, men hans kamp for at lære Instagram at kende fortsatte. Han næste opslag fik 14.000 likes, og det må stadig siges at være imponerende, når man tænker på, at gamle Bill fylder 70 til august.

Der er naturligvis en grund til, at Bill netop indtager det sociale medie nu. Hillary Clinton kæmper lige nu for at vinde kampen om at få lov at blive det demokratiske partis præsidentkandidat.

Til november stemmer amerikanerne om, hvem der skal være landets næste præsident. Indtil videre tegner der sig et billede af, at det kunne blive en rigtig familiedynasti-kamp: Familien Trump mod familien Clinton.

I sidstee uge så man dog Hillary og Bill fra deres mere afslappede side, da de gik tur i New York med deres datter Chelsea, hendes mand og det eneste, lille Clinton-barnebarn:

https://imgix.seoghoer.dk/clinton.jpg

Tirsdag eftermiddag tabte Hillary et slag til den meget venstreorienterede kandidat, Bernie Sanders. Det skete, da vælgere i staten New Hampshire valgte socialisten Sanders som deres kandidat til valget.

Sponsoreret indhold