Hollywood2. februar 2018

Spice Girls genforenes - men Posh vil ikke synge

De fem populære kryddersild er sat til at blive genforenet i 2018, men Posh har et krav: Hun vil fritages fra at synge
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/spice.jpg
 Foto: All Over Press

Sidst der opstod rygter om en Spice Girl-forening var i november 2017, og nu sker det igen: Ifølge den britiske tabloidavis The Sun bliver de fem kryddersild genforenet i 2018.

Men - for der skal jo være et men - så bliver det kun fire ud af fem popsild, der kommer til at synge. Ifølge The Sun vil Victoria Beckham, 43, gerne være med til genforeningen, men hun nægter at synge.

Således bliver det Emma Bunton, Mel C, Mel B og Geri Horner (tidligere Halliwell), der må trække læsset, når deres hit som "Wannabe", "Mama" og "Say You'll Be There" skal genoplives.

Rygterne vil vide, at hver af de fem bandmedlemmer kan indkassere 85 mio. kr., hvis de går med til en genforening. Victoria Beckham, der nu ernærer sig som modedesigner ,har sagt ja til en Spice Girl-genforening, så hun kan bruge pengene på at skyde ny kapital i sit modefirma, der sidste år led et tab på 68 mio. kr.

Det er Spice Girl-bagmanden Simon Fuller, der står bag genforeningen, og han har ifølge The Sun forsikret Posh om, at hun ikke behøver at synge.

- Dette er pop-genforeningen, som ingen troede ville ske igen. Men efter en lang forhandlingsperiode er Victoria gået med til at arbejde på nye projekter dette år, forklarer en kilde til The Sun.

- Det er meget spændende, for hun har altid været meget klar i mælet omkring, at hun ikke ville vende tilbage, tilføjer insideren.

- Nu da hun er en topdesigner, er hun bekymret omkring det at skulle synge, men hun vil gerne tjene penge, som hun kan pumpe tilbage i sin forretning, fortæller kilden om Poshs motivation til igen at være en Spice Girl.

Sidst Spice Girl var genforenet var i forbindelse med OL i London tilbage i 2012.

I galleriet kan du se meget mere til Spice Girls:

Spice Girls 20 års jubilæum

Sponsoreret indhold