Hollywood13. november 2017

Nu sker det! Alle FEM 'Spice Girls' genforenes

'Spice Girls' udgiver både nyt album og laver TV-program næste år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/spice-girls-top-13112017.jpg
 Foto: All Over Press
Endelig! Nu skulle den være god nok. 'Spice Girls' bliver genforenet - og Victoria Beckham, alias Posh Spice er med - så alle fem kryddersild er samlet for første gang siden, de optrådte for en meget kort bemærkning ved afslutningsceremonien ved de Olympiske Lege i London 2012.
Det skriver den engelske tabloidavis, The Sun. Ifølge avisen har der fundet en række hemmelige samtaler sted hen over sommeren med det formål, at det bliver et fuldgyldigt 'comeback' med alle fem oprindelige medlemmer, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton, Geri Halliwell og Victoria Beckham. Og det kommer til at ske til næste år. Og genforeningen betyder, at der kommer 'ny' gammel musik på gaden fra kryddersildene i form af et opsamlingsalbum, og så medvirker de alle fem i TV-program om den populære pigegruppe, der blev dannet i 1994 og som med 85 millioner solgte enheder stadig er den bedst sælgende pigegruppe nogensinde. Tidligere har både Mel C (Sporty Spice) og Victoria Beckham sagt nej til tidligere forsøg på genforening. Men på Mel C's initiativ kom der skred i tingene tidligere på året.
https://imgix.seoghoer.dk/spice-artikel-13112017.jpg

Spice Girls optræder ved afslutningsceremonien under OL i London i 2012. (Foto: All Over Press)

- De fem har forhandlet og talt sammen i hemmelighed siden sommer. Som det er nu, vil de arbejde sammen om en række projekter næste år, herunder et TV-program og en opsamlingsplade. Og det er virkelig et kup, at Victoria har sagt ja til at være med, da det altid har været hende, der har holdt igen med en genforening. Victorias deltagelse dokumenterer, at de alle fem er kommet tæt på hinanden igen i de seneste måneder, siger en kilde tæt på forhandlingerne til The Sun.
Pigegruppens tidligere manager Simon Fuller er inde over projektet. To ting har i særdeleshed medvirket til, at pigerne er kommet tættere på hinanden. - Mel B's voldsomme skilsmissekamp og fødslen af Geris søn har på en eller anden måde fået pigerne til at nærme sig hinanden som en sammentømret enhed, siger kilden til The Sun. I begyndelsen var det ikke nemt. - I begyndelsen af i år, hvor samtalen om en genforening blev bragt op første gang, var der temmelig kold luft mellem pigerne. Men stille og roligt tøede de op, og så virkede de to private begivenheder med Mel B's skilsmissedrama og Geris søns fødsel som katalysator for en god stemning og gode samtaler, siger kilden, der tidligere har arbejdet som assistent, da kryddersildene var på deres højeste, men som også er med på det kommende comeback. Meget skal stadig falde på plads. - Vi er på et tidligt tidspunkt i planlægningen, og da de har så susende travlt med hver deres projekter, er det svært at få samlet dem alle på samme tid, men vi er glade for, at vi er nået så langt, som vi er, siger kilden til The Sun. I oktober i et interview med Red Magazine lod Geri Halliwell et ord falde om, at en genforening kunne komme på tale. Men hun ville ikke udspecificere, hvem af kryddersildene, dedr kunne tænkes at deltage. - Jeg har skubbet på for at få alle pigerne samlet igen. Jeg elsker stadig dem alle, og der er forskellige ting i støbeskeen, sagde Geri hemmelighedsfuldt ved den lejlighed. Galleri fra Spice Girls' 20 års jubilæum:

Spice Girls 20 års jubilæum

Sponsoreret indhold