Hollywood 31. januar 2018

Medie: Mega-krise mellem Victoria og David

Victoria Beckham er helt oppe i det røde felt efter Davids køb af fodboldklub
Foto: All Over Press
    Åh, åh!   Så er der angiveligt kæmpe krise mellem parterne i et af verdens mest celebre par - 42-årige David Beckham og den et år ældre Victoria Beckham.  
  Det er tabloidavisen The Sun, der beretter om problemerne i ægteskabet hos parret, der har været et af verdens største power-par og selvskrevne på de røde løbere siden 1990'erne.   Næste år har de været gift i 20 år, hvis det da holder så længe.   For lige nu er Victoria rødglødende af raseri, fordi David har fulgt sit eget hoved uden tanke for resten af familien.   Han har - sammen med en række andre andre rigmænd - investeret penge i et fodboldhold, der skal have base i Miami, Florida, og spille i den amerikanske fodboldliga, Major League Soccer.   Og der er ikke rigtig nogen vej tilbage, da David allerede har smidt 150 millioner kroner af sin formue i projektet, der involverer, at der skal opføres et helt nyt stadion til fodboldholdet.   Davids nye 'hobby' betyder, at han skal flytte til Florida og efterlader Victoria og tre af de fire børn -  Romeo (15),  Cruz (12) og Harper (6) - hjemme i London, hvor børnene går i skole.   Det ældste af parrets fire børn, 18-årige Brooklyn, deler sin tid mellem London og Los Angeles, hvor hans kæreste Chloe Moretz bor.  

- Victoria er knust over hans beslutning

  Og Victoria er rasende over Davids egoistiske beslutning, der betyder, at han kommer til at være meget mindre sammen med hende og de tre yngste børn.   - Hun er ved at koge over af vrede, og hun er knust over hans beslutning - det kommer virkelig til at belaste forholdet, og børnene kommer til at lide under Davids store fravær, siger en kilde tæt på parret til The Sun.   Victoria Beckham har selv en karriere som tøjdesigner at pleje, og den betyder, at hun med jævne mellemrum skal på forretningsrejse til New York, men i fremtiden vil David ikke være hjemme i London og se efter børnene, mens hun er af sted.   Ifølge The Sun er det ikke første gang, at Victoria mener, at David har truffet et egoistisk valg for at pleje sin egen karriere helt uden tanke for resten af familien.   Allerede tilbage i 2003, da David Beckham skiftede fra Manchester United til Real Madrid og hev familien med til den spanske hovedstad var det angiveligt belastende for det dengang nye ægtepar.   - Men krisen i deres ægteskab har aldrig været større end nu med hans beslutning om at flytte til Florida. Victoria føler, at han endnu en gang har truffet en egoistisk beslutning om at sætte sin egen karriere over familien, siger kilden til The Sun.   Da David Beckham tidligere på måneden bekræftede, at han havde købt sig ind i Miami-klubben sagde han om familien, at 'de kommer herover så ofte, de kan'.   Galleri - David Beckham forklarer betydningen af sine tatoveringer:

David Beckham forklarer betydningen af en række af sine tatoveringer, 16. november 2016

 

Sponsoreret indhold