Hottere end nogensinde: Smugkig på SIDSTE ”Fifty Shades”-film

(Foto: Framegrab/Daily Mail)

Er du én af dem, der ikke kan få nok af Christian Grey og Anastasia Steel? Så er du formentlig også én af dem, der glæder dig til et romantisk og lidenskabeligt gensyn med de parret, når den sidste film får premiere til februar næste år.

Men allerede nu kan du få et glimt af Christian Grey og Anastasia Steel – for i slutningen af den anden film, ser man en 15 sekunder lang teasertrailer for den tredje og sidste film i serien.

Og noget tyder på, at der bliver skruet op for både romancen og romantikken i den kommende film, der får premiere til februar næste år.

Du kan se teaseren i bunden af denne artikel.

I slutningen af den sidste film, ”Fifty Shades Darker”, fik Anastasia Steele (spillet af Dakota Johnson) og Christian Grey (spillet Jamie Dornan) så bekendt hinanden efter et turbulent forhold.

Det sidste vi så i den film var, at de to lidenskabelige turtelduer sagde ”ja” til hinanden ved et overdådigt og romantisk bryllup

I den 15 sekunder lange teaser for ”Fifty Shades Freed” begynder vi også til brylluppet og de lykkelige hvedebrødsdage efterfølgende. Blandt andet kan vi se, at parret nyder tid med hinanden på en eksotisk strand et sted i Europa.

Men desværre er lykken kortvarig – for til slut i teaseren bliver det afsløret, at Anastasia Steeles ubehagelige chef – der blev fyret fra sit job på grund af sin dårlige opførsel – er vendt tilbage for at tage hævn…

”Fifty Shades Freed” får premiere 9. februar 2018, og mon ikke den bliver en ligeså stor succes som de to første?

Du kan se teaseren herunder:

Og herunder kan du se billeder fra de andre "Fifty Shades"-film:

Så lækker er Jamie Dornan i ny Fifty Shades-film

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close