Det frække14. februar 2017

Sådan bruger du Fifty Shades i dit eget sexliv

Sådan udlever du de kinky sexfantasier fra den populære serie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful_mette.jpg
 Foto: Sinful.dk

De fleste kvinder falder i svime over Mr. Grey i Fifty Shades of Grey-trilogien. Og det kan der være god grund til.

Christian Grey er ikke kun millionær, succesfuld og skarpt skåret. Han har også et sexliv, de fleste kun tør drømme om.

Men du skal ikke være bange for at tage kæresten i hånden og dykke ind i Anastasia Steele og Christian Greys verden af fascinerende og kinky sex.

Sammen med Sinful.dk, giver vi dig her 5 nemme måder, hvorpå du kan inkorporere Fifty Shades i soveværelset og få et endnu frækkere sexliv. Du behøver ikke gøre alt hvad der sker i triologien, men det er faktisk nemmere end du tror, at få noget af det med ind i privaten.

5 frække måder at have sex som Mr. Grey

1. Brug et blindfold

Sex som i Fifty Shades skal være pirrende, mystisk og frækt. Derfor skal du bruge et Fifty Shades of Grey Dobbelt Blindfold Sæt. Et til dig og et til din partner.

Med et blindfold vil sanserne blive forstærket, og hver eneste berøring, kys og slik vil føles endnu mere intens. Denne leg kan foregå i soveværelset, men også i køkkenet, hvor et blindfold kan tages i brug alt imens forskelligt mad testes af.
Det er super frækt at have blindfold på, alt imens din partner fodrer dig med alt fra chokolade til søde jordbær.

2. Skab spænding

Du kan skabe pirrende spænding som i Fifty Shades ved at holde tilbage, selv når du er mest tændt. Du kan opbygge endnu mere ophidselse ved at give dig selv nogle begrænsninger fx ved at røre alt andet end klitoris.

Sæt tid af til at kilde, slikke og røre alle din kærestes afkroge, så hun til sidst er ved at eksplodere for mere. Til dette kan du bruge en kildefjer for at gøre det endnu mere pirrende.

3. Smæk på

Prøv at eksperimentere med lidt blid BDSM som i Mr. Greys univers. Brug Fifty Shades Darker No Bounds Collection Paddle til at udforske, hvordan lidt smerte kan have en yderst tilfredsstillende effekt og være et frækt input i jeres sexliv.

Denne Paddle har både en ruskindsside til bløde og knap så højlydte smæk, og en glat læderside til, når du virkelig gerne vil have det hårdt og kontant.

[node:aller-related-content]

4. Vær i kontrol

Som mand kan det være yderst tilfredsstillende for dig at være fuldstændig i kontrol i soveværelset, mens din kæreste giver fuldstændig slip og nyder alt, hvad du har at give hende.

Til dette kan I bruge et senge-binde sæt som i Fifty Shades, hvor kontrol, nydelse og dominans er i fokus.

Der er mange, der finder det virkelig frækt at være bundet, og her har I rig mulighed for at binde både hænder og fødder.

5. Leg med kugler

Med Fifty shades of Grey Inner Goddess Silver Pleasure Balls kan din kvinde både bruge dem til seksuel tilfredsstillelse, når hun er sammen med dig, eller tænke på dig, når hun begynder at gå rundt med dem – præcis ligesom Anastasia Steele gør.

Når din kæreste træner med kuglerne, vil det øge sensitiviteten i hendes underliv, så hun kan mærke endnu mere, når I har sex. Desuden vil træningsformen ofte øge din kærestes sexlyst.

Kuglerne kan bruges vaginalt og analt, da de har et lille håndtag, der fungerer som en sikkerhedsstopper. Så der er rig mulighed for at eksperimentere.

Sponsoreret indhold