Kendte 11. februar 2017

Øhh!? Biograf gør BIZART fund efter Fifty Shades-forestilling

En ansat i en norsk biograf fandt to agurker, der lå efterladt under sæderne, efter at biografen havde vist den erotiske film ”Fifty Shades Darker”. Nu kan man jo kun gruble over, hvad de små grønne sager var blevet brugt til
(Foto: Frederikstad Kino/Facebook)

De fleste biografgængere fylder nok hænderne med popcorn, cola og bland-selv-slik, før at de sætter sig til rette i biografsædet.

Det er tværtimod de færreste, der får lyst til at medbringe et par lange agurker ind i biografmørket.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De to grønne sager var ikke desto mindre, hvad ukendte biografgængere havde med sig, da de forleden nød en film på det store lærred i en norsk biograf.

Grøntsagerne blev efterfølgende fundet forladt af biografpersonalet, der måske begyndte at få lumre tanker om, hvad agurkerne var blevet brugt til…

Spillefilmen den pågældende aften var nemlig det erotiske drama ”Fifty Shades Darker”, og derfor tænker nogle måske, at de sagesløse grøntsager ufrivilligt var blevet forvandlet til sexlegetøj i mørket.

De to agurker blev fundet i den norske biograf Frederikstad Kino, der efterfølgende lavede en efterlysning på sin Facebook-side:

- Fundet i sal 3 efter kl. 20.00-visningen af Fifty Shades Darker. Tag kontakt, hvis du vil have dem tilbage, lyder det i et opslag på biografens Facebook-side, hvor der er vedhæftet et foto af de forladte agurker.

Biografens direktør Jørgen Søderberg Jansen forsikrer over for det norske medie Dagbladet, at agurkerne tilsyneladende ikke har lidt overlast under filmen – men at de altså blot på mystisk vis er blevet forladt eller glemt i mørket.

De var stadig iført deres plastemballage, og intet tydede på, at de var blevet brugt til noget beskidt.

- De var begge tørre og rene. Jeg kan ikke sige noget om, hvorfor de ligger der, men jeg tænker, at nogen har forsøgt at være morsomme, siger han til den norske avis.

Lørdag eftermiddag kunne den norske biograf glædeligt afsløre, at de hjemløse agurker var blevet hentet igen. Pyha...

Sponsoreret indhold