Hollywood3. marts 2018

Hvordan skifter du ble? Kylie Jenner får hug for at have lange negle

Kylie Jenners lange, ferskenfarvede negle har fået hendes mange fans til tasterne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08996743.jpg
 Foto: Instagram/Kylie Jenner

I går fik vi for første gang et glimt af Stormi Websters ansigt, men det var ikke kun positive reaktioner, 20-årige Kylie Jenner mødte, da hun havde lagt mor/datter-billederne på sin Instagram-profil.

Det er faldet mange af hendes følgere for brystet, at Kylie Jenner på billedet kan fremvise nogle lange, falske negle, der er malet med ferskenfarvet neglelak.

Artiklen fortsætter under billedet.

En stor del af hendes følgere på de sociale medier mener ikke, det er passende, at den nybagte mor har så lange negle.

Artiklen fortsætter under tweetet.

- Du ved bare, at Kylie Jenner har en barnepige. Hun kan på ingen måde skifte bleer med de lange akrylnegle, konstaterer brugeren Lauren Bailey.

Artiklen fortsætter under tweetet.

- Ok, men hvordan skifter Kylie Jenner sin babys bleer med så lange negle? Stakkels Stormi, jeg tænker Edward Saksehånd, når hun prøver at tørre hendes røv, stemmer brugeren Krista Summerow i.

Der er dog også andre Twitter-brugere, der maner til ro, når det kommer til Kylie Jenners negle.

Artiklen fortsætter under tweetet.

- LAD HENDE VÆRE! Det er bogstaveligt talt det mest irriterende at se, har I ikke noget bedre at lave, end at skrive om, at Kylie Jenner ikke kan skifte bleer på grund af sine negle?, skriver brugeren Amal Kabbani.

Artiklen fortsætter under tweetet.

- Folk dør i Syrien. Tusinder dør af sult, og her bekymrer vi os om Kylie Jenner, hendes baby, og hendes forpulede bleer. Jeg mener, seriøst?, skriver brugeren Iffat Wani.

Det amerikanske ugeblad People fortæller dog, at Kylie Jenner i den grad er en dedikeret mor.

- Kylie har været mor i en måned, og hun elsker det. Det er udmattende, men hun elsker, at hun er mor og nyder helt ærligt alt det ansvar, der følger med, fortæller en kilde til People.

- Hun får absolut beskidte fingre og skifter jævnligt bleer og er virkelig opmærksom og sikrer sig, at Stormi spiser og sover nok, lyder kildens svar til den megen kritik, som Kylie Jenners negle har mødt.

- Kylie er meget praktisk og aktivt involveret, men selvfølgelig får hun hjælp, indrømmer kilden.

Sponsoreret indhold