Hollywood12. juni 2015

Sjove facts om Orange is the New Black

Så er serien “Orange is the New Black” med Piper, der oplever alverdens ting i fængslet tilbage – kendte du disse facts?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/30.2986318.jpg

Hvis du er til serien om Piper, der ender i fængsel, hvor hun føler sig helt malplaceret, men alligevel langsomt begynder at vænne sig til livet som fange i den orange dragt, som hun har på, så jubler du sikkert også over, at du nu kan se den tredje sæson af serien, der nu ligger på Netflix.

Du skal måske endda have serie-maraton og se alle de nye afsnit henover weekenden – eller måske bare nogle afsnit, hvis du også vil nyde weekenden udenfor.

Men vidste du det her om serien? Vi har samlet nogle sjove og anderledes facts om ”Orange is the New Black”.

- TV-serien er baseret på bogen ”Orange is the New Black: My Year in a Women’s Prison”, skrevet af Piper Kerman, som i serien spilles af Taylor Schilling. Kerman skrev bogen om sine 13 måneder i fængsel, men i serien hedder hovedpersonen Piper Chapman.

- I 2013 tjente Taylor Schilling (Piper Chapman) allerede 35.000 dollars pr. episode (ifølge IMDB) –mon ikke lønnen er steget siden da.

https://imgix.seoghoer.dk/taylor_schilling_aop.jpg

Taylor Schilling spiller Piper Chapman i serien. (Foto: All Over)

- Jodie Foster instruerede den første episode i sæson nummer to.

- Når hver episode begynder, ser man nærbilleder af personer, som i virkeligheden har siddet i fængsel – også den virkelige Piper Kerman, som har skrevet bogen, som TV-serien er baseret på.

- Laura Prepon, der spiller Alex Vause (Pipers ekskæreste) gik I første omgang efter rollen som Piper.

https://imgix.seoghoer.dk/laura_prepon_aop.jpg

Laura Prepon spiller Alex Vause. (Foto: All Over)

- Laura Prepon, som spiller Alex Vause, er især kendt som Donna i serien ”That 70’s Show”

https://imgix.seoghoer.dk/laura_donna_aop.jpg

Laura Prepon som Donna i "That 70's Show". (Foto: All Over)

- Hver eneste gang Piper skal ringe fra fængslet, kan man se den samme grædende kvinde. Man ved endnu intet om hende, mn det kan tænkes, at man lærer hende at kende i senere afsnit.

- De medvirkende i serien hygger sig så meget, at de alle ofte har sagt, at de er nære venner og føler sig som en stor familie.

- Catherine Wolters, som er virkelighedens Alex Vause, siger, at der er rigtig mange fejl i forhold til hendes og Pipers forhold i TV-serien. Ifølge hende var de begge involveret i trafficking længe før, de mødte hinanden. (I serien er det Alex, der får Piper ind på den kriminelle glidebane) Og desuden siger hun, at deres forhold ikke fortsatte i fængslet – det gør det i tv-serien. Hun erkender dog, at lave TV-serien om deres virkelige forhold, nok ikke ville være supergodt TV.

- Uzo Aduba, der spiller ”Crazy Eyes”, bruger inspiration fra børn, når hun skal spille rollen. Hun føler, at det skal være en, der reagerer helt impulsivt – som først reagerer og derefter tænker over tingene.

https://imgix.seoghoer.dk/crazy_eyes_aop.jpg

Uzo Aduba ser knap så "crazy" ud i virkeligheden. (Foto: All Over)

- Og bare rolig. Hvis du allerede er færdig med sæson tre, så kan du glæde dig over, at sæson fire er på vej. Man er begyndt at filme den nye sæson, som kommer en gang næste år.

Se traileren for sæson tre her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold