Hollywood 13. maj 2017

"13 reasons why"-stjerne: - Shit, mine nøgenbilleder er blevet lækket

En bunke ubesvarede opkald og en masse tweets på Twitter gjorde, at Kathrine Langford, der spiller Hannah Baker i "13 reasons why", troede at hendes nøgenbilleder var blevet lækket
Foto: All Over

21-årige Kathrine Langford er lige nu et af de hotteste navne i Hollywood, efter hun har fået kæmpesucces i rollen som Hannah Baker i "13 reasons why".

Derfor er hun også i gang med at besøge alle de amerikanske talk-shows, og i går slog hun vejen forbi Jimmy Fallons "The Tonight Show".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her fortalte hun om en episode, der fik hende til at tænke, at der var blevet lækket nøgenbilleder af hende.

Kathrine er nemlig en stor fan af Lady Gaga, og det fortalte hun for nyligt i et interview. En fan valgte derefter at sende et tweet til Lady Gaga omkring Kathrine, og det fik Lady Gaga til at svare tilbage med et hjerte.

Artiklen fortsætter efter videoen

Og så gik Twitter-folket ellers helt amok.

- Jeg har ikke Twitter. Så den måde jeg fandt ud af det på var, at jeg kom tilbage til min telefon, og der var fem beskeder og tre ubesvarede opkald. Min agent var sådan helt, du bliver nødt til at gå på Twitter lige nu. Og jeg var sådan helt: "Shit, min nøgenbilleder er blevet lækket". Det var min tanke, fortæller Kathrine i interviewet med Jimmy Fallon.

- Det er også det første, jeg ville tænke, fortæller Jimmy Fallon hende.

Hvorvidt der rent faktisk findes nøgenbilleder af Kathrine Langford ude i cyberspace, fik hun aldrig fortalt i interviewet.

Du kan se flere billeder fra "13 reasons why" i galleriet herunder

13 reasons why

Sponsoreret indhold