Hollywood 14. maj 2018

Shawn Mendes sår tvivl om forholdet til Hailey Baldwin

Shawn Mendes kalder Hailey Baldwin for sin ven
Foto: All Over Press

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men nu trækker Shawn Mendes selv i bremsen: I et nyt interview med W Magazine omtaler han nemlig Hailey Baldwin som sin "gode ven", og det har skabt forvirring omkring deres parforholdsstatus.

- Vi er virkelig gode venner, svarede Mendes kryptisk, da W Magazines journalist ville vide mere om Shawn Mendes' forhold til modellen.

- Det er sjovt, hun er så professionel, når det kommer til sådan noget her (gå på den røde løber til modeevents, red.). Jeg vil have, at det er fantastisk for hende, så jeg har de sidste 24 timer prøvet på at være virkelig fjollet, så hun er på. Jeg er glad for at gå sammen med hende - hun er fantastisk, tilføjer Shawn om sin date til MET Gala.

Shawn Mendes og Hailey Baldwin gik sammen på den røde løber i sidste uge - for første gang nogensinde.

Det er ikke mere end en lille måneds tid siden, at Hailey Baldwin fik lukket ned for alle de kæresterygter, der var mellem hende og Shawn Mendes.

Det gjorde hun, da hun i et interview fortalte, at hun var helt og aldeles single.

Romancen, der først så dagens lys tilbage i oktober, mente mange var blevet bekræftet, da de gik sammen på den røde løber.

De to turtelduer er blevet spottet sammen flere gange i den korte tid, som deres romance indtil videre har varet.

Shawn Mendes har tidligere fortalt, at det ikke altid lige nemt for ham at få berømmelsen og kærligheden til at gå op i en højere enhed.

Han synes nemlig, at det er svært at have sex, efter han er blevet berømt.

Samtidig ved han godt, hvornår han er forelsket i en pige.

- Det øjeblik jeg føler for en pige, som jeg føler for musik, er når jeg ved det, fortalte Shawn forrige år til Billboard.

Den flotte popcharmør har heldigvis ikke så mange krav til, hvordan pigerne skal dufte, hvis han skal date dem

- Godt, tænker jeg. Bare dufte godt, det er alt, har Shawn fortalt i et interview.

Shawn Mendes har for nyligt åbnet op om, at han kæmper med angst.

- Jeg har talt med en terapeut et par gange. Terapi er det, der virker for dig. Jeg har prøvet at være mere i kontakt med folk i mit liv. Jeg fandt ud af, at jeg lukkede mig selv af i forhold til andre mennesker, fordi jeg troede, at det ville hjælpe mig. Men så fandt jeg ud af, at den eneste måde, jeg kunne kæmpe denne her kamp, var hvis jeg åbnede op og lod folk komme tæt på, fortalte sangeren i et interview med The Sun.

Shawn fortalte første gang om angsten på sin single "In my blood", der udkom tidligere på året.

Her synger han: “Help me, it’s like the walls are caving in, sometimes I feel like giving up, no medicine is strong enough, someone help me.”

Sponsoreret indhold