Se videoen: Serena Williams rører ved sine bryster

Serena Williams ligger pt. nr. 17 på verdensranglisten.

Serena Williams ligger pt. nr. 17 på verdensranglisten.

Foto: YouTube / I Touch Myself Project 2018

Oktober er international brystkræft-måned, hvor organisationer, medier og firmaer sætter fokus på den forfærdelige sygdom. 

Og tennisstjernen Serena Williams skyder måneden igang på en ganske pikant måde. 

I en video, som du kan se længere nede på siden, står den 37-årige sportskvinde og holder sig fra brysterne, mens hun synger en version af pophittet "I Touch Myself", der oprindeligt blev fremført af The Divinyls i 1990.

I slutningen af videoen fremgår det, at videoen er en opfordring til, at kvinder rører ved sig selv og undersøger deres bryster for knuder. 

Videoen er lavet i samarbejde med I Touch Myself Project, der gik i luften i 2014, og som BH-fabrikanten Berlei står bag. 

Valget af "I Touch Myself" er heller ikke helt tilfældig: The Divinyls' forsanger Chrissy Amphlett døde som bare 53-årig af brystkræft i 2013. 

- Denne internationale brystkræft-måned har jeg optaget en version af The Divinyls' globale hit "I Touch Myself" for at minde kvinder om, at de skal tjekke sig selv regelmæssigt, skriver Serena Williams, der er ambassadør for Berlei, på sin Instagram. 

- Ja, dette er uden for min comfort zone, men jeg ville gerne gøre det, for det er et emne, der har indflydelse på alle kvinder med alle hudfarver over hele verden. Det er vigtigt at opdage det tidligt - det redder så mange liv. Jeg håber, at dette hjælper med at minde kvinder om dette, tilføjer hun. 

- Musikvideoen er en del af I Touch Myself Project, som er skabt for at ære divaen Chrissy Amphlett, som døde af brystkræft, og som gav os sin hitsang for at minde kvinder om, at de skal sætte deres helbred først, lyder det yderligere. 

Se Serena Williams røre ved sig selv herunder: 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close