Hollywood24. oktober 2017

Serena kan score kassen på boligsalg

Serena Williams har sat sit hus i Bel Air til salg, og hvis hun får det solgt til prisen, tjener hun 34 millioner kroner på salget
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/serena_0.jpg
 Foto: All Over Press

Serena Williams har sat sit kæmpe hus i Bel Air til salg.

Villaen, der har seks soveværelser, købte Serena tilbage i 2006. Dengang betalte hun 42 millioner kroner for huset, det skriver boligsiden Trulia.

I dag er ejendommen dog meget mere værd, og lykkedes det Serena at sælge villaen til den pris, som den er udbudt til, så kan hun sætte 34 millioner kroner lige ind på bankkontoen.

Huset er 566 kvadratmeter stort og er placeret på en af de største grunde i Bel Air. Huset ligger tilbagetrukket på den store grund, hvor det er omringet af frodig natur i form af træer og buske.

Udover de seks soveværelser, så finder man også syv badeværelser. Der er et stort fitnessrum, privat hårsalon, bar, og udenfor finder man husets lækre pool.

En ting man dog kan undre sig over ved det store hus, som Serena har boet i i mere end ti år, er, at hun aldrig har fået anlagt en tennisbane i baghaven.

Salget af huset i Bel Air er bare endnu en ting, der har været med til at forme Serenas 2017.

I sidste måned fødte Serena Williams nemlig en lille pige på St Mary’s Medical Center i West Palm Beach i Florida.

Det er hendes og milliardæren Alexis Ohanians første barn.

Kort tid efter fødslen afslørede Serena, hvad det lille ny familiemedlem skulle hedde.

- Mød Alexis Olympia Ohanian Jr, skrev Serena til et billede på Instagram.

Trods den nye titel som mor – og formentlig en lang periode med mindre søvn – satser Serena Williams på at være klar til at indtage tennisbanen til januar, når Australian Open går i gang.

Serena Williams blev forlovet med IT-milliardæren Alexis Ohanian, der står bag det sociale nyhedsmedie Reddit, i julen 2016.

Tennisstjernen afslørede selv den søde ”julegave” på Reddit, som hendes nu forlovede altså var med til at stifte og skabe tilbage i 2005.

På Reddit delte Serena Williams et digt, der afslørede, at hendes kæreste friede under en spontan ferie til Rom. Hun afslørede også i digtet, at Alexis Ohanian friede til hende ved det samme bord, hvor parret mødte hinanden tilfældigt for allerførste gang.

Du kan se flere billeder af Serena Williams i galleriet herunder

Serena Williams viser sine kurver frem i en kampagne for lingeriemærket Berlei i januar 2017.

Sponsoreret indhold