Se billederne: Serena Williams forlovet med IT-millionær

(Foto: All Over)

Julen har været en ekstra sød tid for den amerikanske tennisstjerne Selena Williams – for den bragte andet med sig end blot julegaver og julemad.

Den 35-årige tennisstjerne har således også fået sat en forlovelsesring på sin finger. Hendes kæreste, IT-milliardæren Alexis Ohanian har nemlig været en tur på knæ og spurgt, om hun ville giftes med ham.

Tennisstjernen afslørede selv den søde ”julegave” på det sociale nyhedsmedie Reddit, som hendes nu forlovede var med til at stifte og skabe tilbage i 2005.

På Reddit delte Serena Williams torsdag et digt, der afslørede, at hendes 35-årige kæreste friede under en spontan ferie til Rom. Hun afslørede også i digtet, at Alexis Ohanian friede til hende ved det samme bord, hvor parret mødte hinanden tilfældigt for allerførste gang.

Serena Williams har alle år været utrolig stille omkring sit privatliv og har ikke ønsket at udtale sig meget i medierne om sit forhold til Alexis Ohanian.

Parret blev første gang spottet sammen i San Fransisco tilbage i november 2015 takket været billeder fra en restaurants overvågningskamera, som senere blev frigivet til medierne.

I maj i år delte Alexis Ohanian et billede på sin Instagram-profil, der viste Serena Williams i gang med en tenniskamp i Rom. Til billedet skrev han:

- I dag er det et år siden, at jeg blev tennisfan. Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget.

A year ago today, I became a tennis fan. One of the best decisions I ever made.

Et billede slået op af Alexis Ohanian (@alexisohanian) den

Du kan se billeder af Alexis Ohanian og Serena Williams i galleriet herunder: 

Serena Williams' forlovede Alexis Ohanian

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close