Selena Gomez har været i behandling for angst og depression

Selena Gomez har tidligere kæmpet med sin psyke.

Selena Gomez har tidligere kæmpet med sin psyke.

Foto: All Over Press

Det er ikke meget, vi har set til Selena Gomez, 25, i det nye år, og det er der en god grund til: Det amerikanske ugeblad Us Weekly kan nemlig fortælle, at "Wolves"-sangeren i januar har været i behandling for angst og depression. 

Ifølge Us Weekly lod sangeren sig frivilligt indlægge på et behandlingssted i New York City, der fokuserer på mental sundhed.

- Det handler om fysisk, mental velvære og at spise rent. Hun var der i omkring to uger, men hun var også i byen for at arbejde, forklarer en kilde til Us Weekly

- Hun har det rigtig godt, lyder det yderligere fra insideren. 

Kilden afslører, at sangeren blev behandlet for angst og depression - to psykiske lidelser hun tidligere har kæmpet med. 

- Hun vil aldrig nogensinde falde tilbage til det sted, hun var, siger kilden til Us Weekly

- Hun har altid gerne ville være proaktiv, forklarer insideren. 

Insideren kan desuden fortælle, at hele oplevelsen på behandlingsstedet var positiv.

- Hun har haft meget at se til de sidste måneder, og hun ville gerne have ro i sindet, og hun tænkte, at dette var måden at gøre det på, forklarer kilden. 

- Hun elskede det. Hun vender tilbage igen i løbet af året, siger kilden. 

Us Weeklys kilder understreget, at Selena Gomez' kæreste, 23-årige Justin Bieber, ikke er årsag til hendes indlæggelse. 

- Han kendte til det og var støttende, men rejsen havde ikke noget at gøre med ham, siger kilden.  

- Det var hendes beslutning. Hun har det godt og arbejder på noget nyt musik, lyder det fra insideren. 

I oktober 2016 lod Selena Gomez sig også indlægge for at få styr på psyken. Indlæggelsen gjorde, at hun blev nødt til at aflyse 34 koncerter på sin "Revival"-turné.

- Som mange af jer ved, afslørede jeg for omkring et år siden, at jeg havde lupus, en sygdom, der kan påvirke folk på forskellige måder, fortalte Gomez til Us Weekly i en pressemeddelelse dengang. 

- Jeg har opdaget, at angst, angstanfald og depression kan være bivirkningerne ved lupus, hvilket i sig selv er en udfordring, tilføjede stjernen. 

I sommer afslørede Selena Gomez, at hun havde fået en ny nyre

- Jeg er godt klar over, at nogle af mine fans lagde mærke til, at jeg ikke var så aktiv henover sommeren, og at de spurgte, hvorfor jeg ikke promoverede min nye musik, som jeg er ekstremt stolt af. Så jeg fandt ud af, at jeg havde brug for en nyretransplantation på grund af min Lupus. Det var det, jeg havde brug for at gøre, for at passe på mit helbred, fortalte Selena til sit billede. 

Artiklen fortsætter efter billedet

 

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

Et opslag delt af Selena Gomez (@selenagomez) den

Det var Selenas veninde Francia Raisa, der havde doneret sin ene nyre til Selena. Selena dedikerede det meste af sit Instagram-opslag til hende. 

- Og til sidst, så kan ord ikke beskrive, hvordan jeg skal takke min smukke veninde Francia Raisa. Hun gav mig den største gave ved at donere sin nyre til mig. Jeg er utroligt taknemmelig. Og jeg elsker dig så meget, skrev Selena. 

I galleriet kan du se, hvordan Selena Gomez bor:

Hjemme hos Selena Gomez

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close