Selena Gomez og Justin Biebers mødre i opgør over forhold

Selena Gomez\' mor, Mandy Teefey, og Justin Biebers mor, Pattie Mallette, er rygende uenige om, hvorvidt deres børn skal være kærester eller ej.

Selena Gomez' mor, Mandy Teefey, og Justin Biebers mor, Pattie Mallette, er rygende uenige om, hvorvidt deres børn skal være kærester eller ej.

Foto: All Over Press

Lige før jul blev Selena Gomez' mor, Mandy Teefey, indlagt på hospitalet - årsagen var angiveligt, at hun var blevet så oprørt over, at hendes datter atter dannede par med Justin Bieber, at hun fik det dårligt og måtte hastes på hospitalet. 

Nu mener ugebladet Life & Style så at vide, at et opgør mellem Selena Gomez og Justin Biebers mødre er under opsejling. 

Ifølge ugebladet vil Selena Gomez' mor, Mandy Teefey, have, at "Selena kommer videre fra Justin", mens Justin Biebers mor, Pattie Mallette, "elsker Selena og har presset Justin til at fri".

De to kendis-mødre skal nu angiveligt mødes for at diskutere, hvad der skal ske med deres børn.

- Folkene i Mandys lejr siger, at det kan blive rigtig grimt, forklarer Life & Styles kilde. 

- Mandy siger, at Justin betyder ballade og er umoden, og hun vil banke noget fornuft ind i Patties hoved og sige til hende, at deres børn har det bedre hver for sig, lyder det fra insideren.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Mandy Teefey har gentagne gange været vidne til, hvordan hendes nu 25-årige datter gentagne gange har fået knust sit hjerte af 23-årige Justin Bieber.

- Hun har set op- og nedture i deres forhold på første parket, og hun er ikke fan, slår kilden fast og tilføjer, at Pattie er overbevist om, at hun kan få Mandy på andre tanker om hendes søn.

- Disse kvinder er ikke enige. Det bliver et meget interessant møde, spår Life & Styles kilde. 

Selvom familierne strides over deres forhold, så har Selena Gomez ladet Justin Bieber flytte ind hos sig, og parret håber på at kunne købe et hus sammen.

- Justin og Selena vil have en ny begyndelse sammen på neutral grund. Den eneste måde, de kan gøre det på, et at de køber et hus, ingen af dem har boet i før, har en anden kilde fortalt til Life & Style. 

Budgettet er naturligvis ikke et problem for de to unge stjerner. 

- Deres ideelle budget er på omkring 93 mio. kr., afslører insideren.

- De kan slet ikke vente med at stifte familie, så de kigger på et baby-venligt hjem i Calabasas eller Hidden Hills uden for Los Angeles, forklarer kilden. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close