Fans ikke i tvivl: Selena Gomez har fået lavet større bryster

Selena Gomez på den røde løber i november 2017.

Selena Gomez på den røde løber i november 2017.

Foto: MEGA

Et foto, som 26-årige Selena Gomez har postet på sin Instagram, har fået over 10 mio. likes.

Men det har også affødt en diskussion om, hvorvidt popstjernen har været under kniven og fået større bryster. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Det er et foto, hvor Selena Gomez sidder i en sort, stropløs top og nyder en drink, der har affødt rygter om, at hun har fået et "boob job". 

Den britiske avis Mirror har gransket kommentarfeltet til billedet, og Selenators er ikke i tvivl: Deres idol har fået større bryster. 

- Så det er derfor, hun har været væk. Hun er ved at komme sig efter et boob job, skriver en person i kommentarfeltet.

- Jeg forstår ikke, hvorfor hun har ladet sig operere. Hun er jo så smuk, lyder det i en anden kommentar. 

- Er hun gravid??? Er har hun fået opereret brysterne? Jeg mener, ingen push up-BH kan gøre dette, slår en anden fan fast. 

- Nej.... Hvorfor? Du har ikke brug for de bryster, du er smuk uanset hvad. Brystimplantater er ikke flot, lyder det fra en kommentator. 

Det amerikanske gossipsite HollywoodLife har talt med et par plastikkirurger for at høre, om Selena Gomez har fået nye bryster eller ej. 

- Jeg bliver nødt til at sige, at det ser ud til, at hun måske har fået en brystforstørrende operation. Hun har altid været meget petit og haft små bryster. Det kan også være, hendes bryster syner større, fordi hun har en BH på, der skubber brysterne op, så der den samlede fylde og diamater på hendes bryster større ud, konkluderer dr. David Cangello til HollywoodLife

Den vurdering er dr. Z. Paul Lorenc dog ikke helt enig i: 

- Det er vanskeligt at sige, om Selena har fået en brystforstørrende operation, eller om det har noget at gøre med det undertøj, hun har på. Jeg hælder nok mest til at sige, at de er naturlige, fordi hendes bryster har opretholdt de samme proportioner gennem årene. Uanset hvad har hun en fantasisk krop, og jeg har mange patienter, som bruger hende som eksempel, når de kommer til mig for at få større bryster, lyder det fra plastikkirurgen. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close