Hollywood17. marts 2015

Sean Penn hader sit job

De fleste ville nok hellere end gerne bytte med den celebre skuespiller og instruktør – men Penn er ikke begejstret for livet på den røde løber
Sean Penn hader at blive fotograferet på den røde løber
Sean Penn hader at blive fotograferet på den røde løber
 Foto: All Over PressTil trods for, at han har udødeliggjort rørende roller på film og indprentet sig hos mange fans, rør det ikke Sean Penn, der trods sin store succes ikke bryder sig om filmverdenen.

Det understreger den 54-årige skuespiller i et interview med USA Today.

- Helt ærligt, så har jeg allerede glemt en film ugen efter, jeg har lavet den. Jeg kan huske filmene, men ikke nogen af scenerne. Jeg glemmer, hvilke replikker jeg har sagt og ser scener med skuespillere, jeg ikke vidste, jeg har arbejdet sammen med, siger Penn, der også helst ville glemme promoveringsdelen.

LÆS OGSÅ: Sean Penn fik lavet våben om til kunst

- Det er ikke rart at blive fotograferet på den røde løber. Det har intet at gøre med at være en skuespiller. Man skal tage fint tøj på, tage en dyb indånding og lede efter et ægte smil. Man ser endda måske glad ud, men det er svært at smile, for man kan mærke ansigtsmusklerne, siger Penn, der trods sin indædte irritation over filmverdenen har indkasseret fem Oscar-nomineringer og endda vundet to af de gyldne statuetter.

LÆS OGSÅ: Sean Penn svigter dansk instruktør

En ting er der dog positiv ved Hollywood-livet, og det er, at han får mulighed for at instruere sin kæreste, den tidligere model og nu Oscar-vindende skuespillerinde Charlize Theron.

LÆS OGSÅ: Sean Penn nægter at undskylde grov racejoke

- Jeg ville virkelig ønske, jeg kunne sige det her uden lyde farvet af det personlige forhold, men hun er enhver instruktørs drøm. Hun er en kvinde med stort K, mener Penn om langbenede Theron.

Sean Penn kan ses i biograferne herhjemme fra 19. marts i filmen "The Gunman."

Sponsoreret indhold