Hollywood14. januar 2015

Sean Penn fik lavet våben om til kunst

Kærlighed gør noget ved folk. Sean Penns skaffede sig af med sine 65 skydevåben for kæresten Charlize Theron
Sean Penn har solgt skulpturen og givet overskuddet til Haiti
Sean Penn har solgt skulpturen og givet overskuddet til Haiti
 Foto: All Over PressCharlize Therons mor skød og dræbte hendes far, da skuespillerinden blot var 15 år gammel. Derfor har den 39-årige superstjerne det ikke godt med våben.

Den forfærdelige historie fik Therons kendte kæreste, Sean Penn, der ejede 65 skydevåben, til at skille sig af med sin våbensamling, da han fik kunstneren Jeff Koons til at lave dem om til en statue.

LÆS OGSÅ:

Det skriver E! Online.

- Jeg savner slet ikke mine våben. Og specielt efter det tragiske terrorangreb i Paris vil jeg gerne se flere skydevåben blive lavet om til skulpturer, siger den Oscar-vindende skuespiller, der er kendt for sine ofte usympatiske filmroller.

Skulpturen, der består af Penns 65 våben, blev sidste år solgt ved en aktion, hvor pengene gik til at genopbygge øen Haiti, der i de senere år er blevet ramt af adskillige jordskælv.

- Koons demonterer og ødelægger alle mine våben og laver dem til en skulptur, som går til højestbydende, sagde Penn sidste år om sin våbensamling.

Og den højestbydende blev CNN-journalisten Anderson Cooper, der købte skulpturen for 1,4 millioner dollar. Det svarer til næsten ni millioner danske kroner.

Sponsoreret indhold