Se stjernerne til American Music Awards

Shawn Mendes, Selena Gomez og Heidi Klum var bare nogle af de mange stjerner, der søndag var til American Music Awards i Los Angeles.

Shawn Mendes, Selena Gomez og Heidi Klum var bare nogle af de mange stjerner, der søndag var til American Music Awards i Los Angeles.

Foto: All Over Press

Den amerikanske musikbranche fejrede sig selv, da American Music Awards 2017 søndag løb af stablen i Microsoft Theater i Los Angeles. 

Stjernerne stod nærmest i kø på den røde løber, og særligt én skilte sig ud. Selena Gomez, 25, kunne nemlig fremvise et nyt look: Hendes mørke lokker var blevet blonde, og den nye, rå stil blev fremhævet af en rå læderkjole. Selena Gomez havde ikke Justin Bieber med ved sin side, selv om parret for nylig er fundet sammen igen

Se alle stjernerne på den røde løber til American Music Awards i galleriet nederst på siden. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Selena Gomez er blevet blondine.

Selena Gomez var blevet blondine til American Music Awards. Foto: All Over Press.

Aftenens store prisvinder var Bruno Mars, der løb med hele syv priser, blandt andet "Artist of the year". Det tidligere One Direction-medlem Niall Horan høstede prisen for "New artist of the year", mens Shawn Mendes kunne kalde sig "Favorite Artist" inden for kategorien "Adult Contemporary".

Linkin Park vandt i kategorien "Favorite Artist - Alternative Rock", og bandet dedikerede statuetten til bandets forsanger Chester Bennington, der i sommer begik selvmord

- Jeg gik en chance for at tale med vores fælles nominerede, de sagde nogle virkelig vidunderlige ting om Chester. Og det var de samme ting, som vores fans sagde om ham verden over, og vi vil gerne dedikrer denne pris til ham, til hans minde, til hans talent, til hans sans for humor, til hans glæde, fortalte Linkin Park-medlemmet Mike Shinoda fra scenen. 

GALLERI: Se alle stjernerne på den røde løber til American Music Awards nederst på siden. 

Sangeren Diana Ross vandt den ærefulde pris "Lifetime Achievement Awards", hvor hun optrådte med et medley af sine største hits, og derefter bragte hun hele sin familie på scenen for at modtage hæderen. 

Blandt de andre optrædende på scenen var Selena Gomez, der for første gang optrådte siden sin nyretransplantation i sommer, med "Wolves", Niall Horan sang "Slow Hands", Shawn Mendes optrådte med "There's Nothing Holding Me Back", mens sangerne Pink og Kelly Clarkson lavede et cover af R.E.M.'s klassiker "Everybody Hurts".

Se alle stjernerne på den røde løber til American Music Awards i galleriet. 

American Music Awards 2017

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close