Hollywood23. februar 2017

Se Chris Martins tåre-fremkaldende hyldest til George Michael

Coldplay-forsangeren fik stående ovationer for sin version af 'A Different Corner'
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/chris_1.jpg
 Foto: All Over Press)
Et af de største øjeblikke ved torsdag aftens 'BRIT Awards 2017' kom, da den fyldte sal mindedes en af de helt store kunstnere, vi mistede i 2016 - George Michael. Han døde den 26. december i sit hjem af et hjertestop - årsagen til hjertestoppet er fortsat ukendt.
Coldplay-forsangeren Chris Martins hyldest til George Michael fik tårerne frem i øjenkrogen hos samtlige tilstedeværende. Ved Grammy-uddelingerne tidligere på måneden var det Adele, der mindedes George Michael med et potpurri af hans sange. Inden Chris Martin overtog showet i aftes, var George Michaels musikalske partner fra Wham!, Andrew Ridgeley, og deres to korsangere 'Pepsi & Shirlie' - Helen DeMacque og Shirlie Holliman - på scenen for at mindes deres afdøde ven.
Det var første gang - bortset fra på sociale medier - at Andrew Ridgeley offentligt kommenterede George Michaels død. - Juledag 2016 mistede vi den største sanger og sangskriver i sin generation, et ikon i sin æra, min elskede ven, George Michael. - En superstjerne på stjernehimmelen var blevet slukket, og det føltes som himlen faldt sammen om ørerne på os. Det begyndte ellers meget ordinært i 1975, hvor vi var to drenge, der tilfældigvis delte den samme form for humor og en kærlighed til livsbekræftende musik. - Georges bidrag til vores fælles musikarkiv er udødeligt. Det er hævet over enhver tvivl, at han havde ganske særlige evner og var en fantastisk kunstner. Hans musikalske arv kommer til at lyse på og påvirke generationer fremover, sagde en meget berørt Andrew Ridgeley.
Og så kom kulminationen. Chris Martin kom på scenen og gav en meget smuk, rørende version af George Michael-nummeret 'A Different Corner'.
På et lærred bag Chris Martin blev der blændet billeder og interview-stumper med George Michael ind, og han sang selvfølgelig også selv med på sit eget hit, så det blev også til en duet med Chris Martin. Da sangen fadede ud havde hele salen rejst sig, og til stående ovationer blev der blændet et billede af George Michael ind på lærredet. Se hele Chris Martins og George Michaels version af 'A Different Corner' herunder:
null

Sponsoreret indhold