Scooter Braun troede Bieber ville dø

Foto: All Over Press

Spirituskørsel, besiddelse af kokain og en tur på stripklub. 

Skandaler med Justin Bieber i hovedrollen har der været masser af, men de seneste år har popstjernen taget den mere med ro. 

Han har fundet sig selv, efter han har fundet Gud, men da skandalerne var på sit højeste tilbage i 2014, frygtede manageren Scooter Braun for hans liv.

Det fortæller Scooter Braun i et interview med The Guardian

Selv om manageren altså frygtede for sin guldkalvs liv, så ville han aldrig bare lade ham arbejde videre, som om ingenting var hændt.

- Jeg ville ikke give op på ham. Jeg ville ikke bare lade ham dø. Jeg ville ikke satte ham i den situation, hvor vi bare lod ham arbejde videre, fortæller Scooter i interviewet med The Guardian. 

Her fortæller han også, at det har givet Bieber den ro, han havde brug for, da han begyndte at komme i kirken Hillsong. 

- Det bedste, der er sket for Justin Bieber  er, at han har fundet Gud. Han havde mulighed fra at fjerne sig selv fra at blive tilbedt, og til at indse, at han servicerer andre. For jeg tror ikke, at mennesker er bygget til at blive tilbedt, fortæller manageren. 

Justin Bieber er da også kommet langt siden den gang, hvor hans liv var fyldt med stoffer, damer og spritkørsel. 

I 2015 fortalte han, hvordan han var kommet videre med sit liv

- Jeg har gjort en masse mennesker vrede i løbet af de seneste år. Men jeg har aldrig kunnet forberede mig ordentligt på det her liv, som jeg blev smidt ind i allerede som 12-årig. Der er øjeblikke, jeg er stolt af, og en masse øjeblikke, som ikke definerer mig som person, sagde han

- Jeg er et sted i mit liv, hvor jeg skal ændre mig. I dag er en ny dag. Jeg glæder mig til at blive en person, som I kan være stolt af, og jeg lover, at jeg ikke ender som en knækket, ynkelig og bitter mand, forklarede popstjernen ligeledes.

Justin Biebers straffeattest indeholder blandt andet ting som modsætning af anholdelse, kørsel i påvirket tilstand, hushærværk og overfald på paparazzi-fotografer. 

I dag lever Bieber et mere stilfærdigt liv, hvor han lige er blevet forlovet. Ved forlovelsen blev popstjernens nyfundne kærlighed til Gud også brugt. 

- Guds timing er virkelig perfekt. Vi blev forlovet på den syvende dag i den syvende måned, tallet syv er tallet for spirituel perfektion. Det er sandt, Google det. Er det ikke skørt? Og jeg planlagde det ikke, skrev Bieber, efter han friede til modellen Hailey Baldwin sidste lørdag

Se billeder af Bieber fra baby til badboy i galleriet herunder

Justin Bieber fra Baby til Badboy

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close