Hollywood16. marts 2015

Justin Bieber undskylder skandaler

- Jeg skal ændre mig, erklærer barnestjernen i amerikansk TV-program
Kan Justin Bieber ændre sig?
Kan Justin Bieber ændre sig?
 Foto: All Over PressSpirituskørsel, besiddelse af kokain og en tur på stripklub.

Skandaler med Justin Bieber i hovedrollen har der været masser af, og nu undskylder den unge "Baby"-hitmager offentligt for sin opførsel.

Det skriver internetmediet WENN.com.

LÆS OGSÅ: Nu igen! Justin Bieber anholdt for vold og vanvidskørsel

- Jeg er et sted i mit liv, hvor jeg skal ændre mig. I dag er en ny dag. Jeg glæder mig til at blive en person, som I kan være stolt af, og jeg lover, at jeg ikke ender som en knækket, ynkelig og bitter mand, forklarer popstjernen.

Ordene fra Bieber kom i forbindelse med en såkaldt "roast" af superstjernen, som gik ud på, at en hel masse kendisser for sjov skulle kritisere den unge sanger.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber anholdt i Miami

Blandt andre Will Ferrell, Snoop Dogg og Shaquille O'Neal var med til at svine Bieber til, og efterfølgende fik den 21-årige canadier mulighed for at forklare, hvorfor hans liv har været så turbulent.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber vil i seng med fan

- Jeg har gjort en masse mennesker vrede i løbet af de seneste år. Men jeg har aldrig kunnet forberede mig ordentligt på det her liv, som jeg blev smidt ind i allerede som 12-årig. Der er øjeblikke, jeg er stolt af, og en masse øjeblikke, som ikke definerer mig som person, siger han.

En redigeret version af Biebers "roast" bliver sendt på amerikansk tv den 30. marts.

Sponsoreret indhold