Hollywood5. maj 2017

Sandwichbar lokkede ”Taken”-stjerne med gratis mad – så dukkede han op

Skuespiller Liam Neeson tog fusen på to unge caféansatte, efter han dukkede op til en gratis sandwich, de i sjov havde tilbudt ham
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/10.7647520ae.jpg
 Foto: All Over Press

Det skulle egentlig være en spøg, da restauranten ”Big Star Sandwich Co.” i Vancouver i British Columbia, Canada, havde sat et skilt uden for deres restaurant med beskeden ”Liam Neeson eats here for free” (Liam Neeson spiser her gratis).

Den 64-årige ”Taken” og ”Love Actually”-stjerne var nemlig i byen i forbindelse med optagelserne til sin nye film ”Hard Powder”.

Derfor ville to af de ansatte Kyle Gus og Serge Patoka fra sandwichbaren byde verdensstjernen velkommen til byen ved at tilbyde ham en hjemmesmurt sandwich.

Selvom ingen i sandwichbaren havde i deres vildeste fantasi troet, at skuespilleren ville tage imod tilbuddet, så tog de fejl.

Efter at have hørt rygter om gratis mad, smuttede selveste Liam Neeson således forbi cafeen, hvilket overraskede stedets ansatte så meget, at de gik helt i stå bag disken.

De friske gutter lokkede også den irske skuespiller med på et billede, hvor de stod sammen med det berømte sandwichskilt.

Du kan se sandwichbilledet på "Big Star Sandwich Co.'s" her.

Sponsoreret indhold