Hollywood3. maj 2018

Galleri: Her er det SIDSTE billede af kendte, inden de døde

Når kendisser mister livet, er det såkaldte "last photo" af dem ofte i høj kurs. SE og HØR har her samlet et galleri, hvor du kan se billeder, der angiveligt er det sidste af afdøde stjerner:
Af af
Det sidste billede er ofte i høj kurs
Det sidste billede er ofte i høj kurs
 Fotos: AOP

Hvert år mister verden kendte skuespillere, musikere og kunstnere i tragiske ulykker eller som følge af sygdom og alderdom.

I 2014 var det blandt andre Robin Williams, Joan Rivers og Philip Seymour Hoffmann, som verden måtte sige farvel til. Og i år har vi blandt andre sagt farvel til den svenske dj Avicii.

LÆS OGSÅ: Et år efter sin død: Her er traileren til Paul Walkers sidste film

Når kendte dør, er der specielt ét billede, som kommer i høj kurs: Nemlig det sidste billede taget af verdensstjernen, inden vedkommende døde.

Da Hollywood-stjernen Paul Walker for eksempel kørte galt i sin røde Porsche på vej hjem fra et velgørenhedsarrangement i Californien 30. november 2013, blev billedet af skuespilleren iført solbriller i sin hurtige bil flittigt brugt i medierne.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Sådan ser Michael Jacksons børn ud i dag

Og da komikeren og TV-værten Joan Rivers døde af komplikationer efter en operation i begyndelsen af september 2014, var det billedet af en smilende komiker, der gik verden rundt.

Det sidste billede af hende blev taget i New York den 27. august 2014 - aftenen inden, at hun fik hjertestop efter dét, der skulle have været en rutinemæssig operation.

LÆS OGSÅ: Fem år siden: Her er Michael Jackson-billederne, vi aldrig glemmer

SE og HØR har her samlet et galleri, hvor du kan se billeder, der angiveligt er det sidste af afdøde stjerner:

Se galleriet: Her er ét af de SIDSTE billeder af kendte, inden de døde

Sponsoreret indhold