Hollywood17. november 2015

Husker du ”Alene Hjemme”? Sådan ser Buzz ud i dag

25 år er gået, siden Buzz på ondeste vis drillede lille Kevin i ”Alene Hjemme”-filmene. Og vi kan roligt sige, at der er sket meget med den onde storebror. I dag er han fyldt 38 år, og ligner ikke helt sig selv

Buzz - alias Devin Ratray - i dag

Han blev kendt som den irriterende storebror, der spiste ALT pizzaen og drev sin lillebror Kevin til vanvid.

Og i år er det (tro det eller ej) 25 år siden, at vi første gang mødte Buzz, Kevin og alle de andre McCallister-familiemedlemmer i ”Alene Hjemme”-filmen.

Og der er naturligvis sket en masse med de forskellige skuespillere de sidste 25 år – se blot Devin Ratray, der spillede rollen som den irriterende Buzz.

I dag er ”storebror” nemlig fyldt 38 år, og han har naturligvis forandret sig meget, siden han drillede lillebror Kevin i ”Alene Hjemme”.

Du kan se alle billederne af Buzz (og de andre ”Alene Hjemme”-stjerner) i galleriet øverst i denne artikel.

Devin Ratray medvirkede i både ”Alene Hjemme” og ”Alene Hjemme 2: Glemt i New York”, og lige som sin lillebror Kevin (spillet af Macaulay Culkin) blev han et kendt ansigt efter sin rolle i de populære film.

Efter sin succes i ”Alene Hjemme” fortsatte Devin Ratray sin skuespilkarriere. Han spillede blandt andet Mickey i 1993-filmen ”Dennis the Menace”, lige som han har haft gæsteroller i ”Law & Order”, ”The Good Wife” og filmene ”Nebraska” og ”Blue Ruin” (begge fra 2013).

Udover skuespillivet har Devin Ratray også et band. Han spiller guitar og synger i Little Bill and the Beckleys.

Se galleriet med Buzz og de andre stjerner fra “Alene Hjemme”-filmene i galleriet øverst i denne artikel.

Sponsoreret indhold