Hollywood11. november 2014

Se billederne: Her gør ’Alene Hjemme’-stjerne grin med sin egen ’død’

Macaulay Culkin maner rygter til jorden: Jeg er på tour, I dumme mennesker
Af af

Se billederne: Her gør ’Alene Hjemme’-stjerne grin med sin egen ’død’Det er ikke mange dage siden, at internettet flød med falske rygter om, at skuespilleren Macaulay Culkin var død.

Men rygterne ser nu ikke ud til at have påvirket 'Alene Hjemme'-skuespilleren synderligt. Faktisk har 34-årige Macaulay Culkin haft travlt med at gøre godt og grundigt grin med historien om, at han skulle være 'fundet død i sin lejlighed på Manhattan fredag eftermiddag'.

Den 34-årige skuespiller har således lagt flere billeder op af sig selv på de sociale medier - på det første billede forsøger han tilmed at se 'halvdød' ud.

På næste billede beroliger han dog sine mange fans. 'Vi er på tour, I dumme mennesker'.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/b93ad21cb4cb452384427977de813434.jpg(Macaulay Culkin hygger med sit band Pizza Underground og har taget disse billeder. Foto: Twitter/Pizza Underground)https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8edc5f363bb44001b7d0f066f8b42a44.jpg
(Macaulay Culkin hygger med sit band Pizza Underground og har taget disse billeder. Foto: Twitter/Pizza Underground)


Rygterne om skuespillerens død begyndte at sprede sig allerede torsdag, og det var blandt andet et 'medie' kaldet MSNBC.website (der ikke må forveksles med det rigtige medie MSNBC.com), der bragte historien.

LÆS OGSÅ: Macaulay Culkin løjet død - endnu engang

LÆS OGSÅ: Hvad blev der af 'Alene Hjemme'-stjernen?

LÆS OGSÅ: Se billederne: 'Alene Hjemme'-stjernens VILDE forvandling

LÆS OGSÅ: Er 'Alene Hjemme'-stjernen far til Michael Jacksons søn?

Fredag skrev MSNBC.website, at den '34-årige skuespiller blev fundet død fredag eftermiddag i sin lejlighed på Manhattan'.

Det er blot syv måneder siden, at den i dag 34-årige Macaulay Culkin sidste gang blev løjet død - om døds-rygterne skyldes, at skuespilleren kædes sammen med blandt andet stof- og alkoholmisbrug, vides ikke. Det er dog en kendsgerning, at Macaulay Culkin har haft problemer, siden han blev verdenskendt som den trodsige og snu, men stadig nuttede dreng Kevin i de populære "Alene Hjemme"-film fra begyndelsen af 1990'erne.

SE og HØR har her samlet et lille galleri med billeder af 'Alene Hjemme'-stjernen:

Sponsoreret indhold