Kendte7. oktober 2015

"Alene Hjemme”-mysterium langt om længe opklaret

Hvordan kunne lille Kevin bestille pizza over telefonen, når nu telefonledningerne til hans hjem angiveligt var ødelagte? Ja, nu kommer en Reddit-bruger endelig med svaret
https://imgix.seoghoer.dk/media/4ed575109aed45fb80b1015d7d4ceae3.jpg
 Foto: All Over

Er du én af dem, der ikke kan stå for den snu, men stadig nuttede Kevin i ”Alene Hjemme”-filmene? Og er du tilmed én af dem, der ser de populære film mindst én gang om året?

Ja, så har du muligvis også undret over særligt én scene i den første film i ”Alene Hjemme”-serien.

I filmen bliver lille Kevin ved et uheld efterladt derhjemme, mens resten af hans store familie er taget på juleferie. Men forældrene Peter og Kate kan ikke ringe hjem for at sikre sig, at Kevin har det godt – en storm har nemlig væltet flere træer, der så har ødelagt telefonledningerne.

Alligevel har Kevin ingen problemer med at gribe telefonrøret og ringe efter sin yndlingspizza – og hvordan kan det lige lade sig gøre, når nu telefonledningerne er kaput?

Ja, en bruger på det sociale medie Reddit kommer ”langt om længe” med svaret:

Kevin kunne foretage det ”mystiske” opkald, fordi stormen kun havde ødelagt ledningen til langdistance-opkaldene – og da Kevins forældre befandt sig på den anden side af Jorden (i Paris), kunne de ikke ringe hjem til Kevin i Chicago.

Men Kevin kunne altså sagtens komme igennem til det nærmeste pizzeria og bestille lige præcis den pizza, han havde lyst til. Mums!

Det amerikanske medie Huffington Post har efterfølgende sat sig for at undersøge, om Reddit-brugerens forklaring nu også kan passe. Mediet har derfor haft kontakt til telefonselskabet AT&T for at høre, om det kan passe, at man dengang opererede med forskellige linjer til henholdsvis lokale og internationale opkald.

Og ja, den er god nok!

- Ja, det kan sagtens lade sig gøre, lyder svaret fra telefonselskabet AT&T.

Sponsoreret indhold