Hollywood19. december 2015

Vild forvandling: Sådan ser ’Alene Hjemme’-Kevin ud i dag

Der er sket meget med lille Kevin, siden han på snedigste vis overmandende to indbrudstyve i de populære ’Alene Hjemme’-film. I år er det 25 år siden, at første film havde premiere, og i den forbindelse har SE og HØR samlet et galleri med Macaulay Culkin

Macaulay Culkin - fra Alene Hjemme og i dag

Han blev verdenskendt og elsket som den trodsige og snu, men stadig nuttede dreng Kevin i de populære "Alene Hjemme"-film fra begyndelsen af 1990'erne.

Og i år (nærmere bestemt mandag den 21. december) er hele det 25 år siden, at den første ’Alene Hjemme’-film med Macaulay Culkin havde premiere.

I den forbindelse har vi samlet et stort galleri fyldt med billeder af Macaulay Culkin. Du kan se ALLE billederne i galleriet øverst i artiklen.

For nylig tonede Macaulay Culkin igen frem på TV i rollen som Kevin. Det skete, da skuespilleren, der i dag er fyldt 35 år, medvirkede i første afsnit af webtv-serien :DRYVRS.

Her møder vi Kevin som en uligevægtig voksen mand, der bestemt ikke har haft godt af at blive efterladt alene hele TO gange.

Også i det virkelige liv har Macaulay Culkin kæmpet, siden han blev verdenskendt som den nuttede dreng.

Med successen sluttede hans normale liv - Macaulay Culkin kunne ikke længere gemme sig for medierne og rampelyset. Medierne begyndte også at interessere sig for den nuttede drengs mindre nuttede sider.

I løbet af 2004 og årene frem begyndte der blandt andet at dukke billeder op af en tydeligt udsultet og mager Macaulay Culkin. Flere medier begyndte at spekulere i, om børnestjernen havde et stofmisbrug. Og da Oklahoma Politi 17. september 2004 anholdt Macaulay Culkin for besiddelse af stoffer (både hash og receptpligtig medicin mod angst og stress), var det ikke længere bare en formodning.

Senere begyndte amerikanske medier at citere anonyme kilder, der mente at vide, at barnestjernen havde et alvorligt heroinmisbrug, og at lægerne havde givet ham sølle seks måneder at leve i. Det begyndte dog heldigvis at gå den rette vej for Macaulay Culkin, men den store karriere på TV eller film er aldrig rigtig kommet igen.

Du kan se alle billederne af Macaulay Culkin i galleriet øverst i denne artikel.

Sponsoreret indhold