Sådan scorer du Benedict Cumberbatch

Benedict Cumberbatch har nogle ganske særlige krav til sin elskede.

Benedict Cumberbatch har nogle ganske særlige krav til sin elskede.

Foto: All Over Press

 

'Sherlock'-stjernen Benedict Cumberbatch har de seneste år opbygget en fanbase på mange tusinde kvindelige fans verden over og skulle der sidde nogen derude, der drømmer om at vinde vejen til hans hjerte, så åbner han i et nyt interview op for, hvordan hans drømmekvinde er.

Hun skal opfylde nogle få, men ikke uvæsentlige krav, før 'Sherlock Holmes', lægger hatten og luppen fra sig og glemmer alt om forbrydelser.

Det er det tyske magasin MYWAY, der har talt med den britiske skuespiller og fået et par staldtips om, hvordan han skal scores.

Det skal måske lige siges, at han næppe kan scores lige nu.

Han blev gift med Sophie Hunter på Valentines Day i 2015, og de har sammen to børn, så han er ikke på vej ud på Tinder lige nu, men man kan jo lige så godt være forberedt.

Over for MYWAY beskriver den 41-årige stjerne sin idealkvinde på følgende måde:

- Hun skal hvile i sig selv og vide, at hun ikke behøver at style sig og gøre alle mulige krumspring for at være smuk. Hun skal være i stand til at føre gode og interessante samtaler. Og så skal hun - og det er meget vigtigt - endelig have en god sans for humor, siger familiefaderen Cumberbatch til magasinet.


Benedict Cumberbatch er indtil videre lykkeligt gift med Sophie Hunter, som han har været sammen med siden 2009. (Foto: All Over Press)

 

Selv om han er blevet en stor Hollywoodstjerne, så er det de nære ting, der betyder noget for ham, afslører han.

- Det vigtigste for mig er min familie og mine venner. De to dele af mit liv er et absolut must. En del af de mennesker er ældre og mere rolige end mig. Og den modpol til det vanvid jeg oplever i filmindustrien er meget, meget vigtig for mit liv, siger Cumberbatch.

Han var tæt på at sige nej til rollen som Sherlock Holmes, der gav ham det store gennembrud, en Emmy-statuette og banede vejen for den videre succes.

I 2015 var han nomineret til en Oscar for bedste mandlige hovedrolle i 'The Imitation Game', men det år løb Eddie Redmayne med æren for sin præstation i 'Teorien om alting'.

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close