Benedict Cumberbatch jubler: Skal være far igen

Sophie Hunter og Benedict Cumberbatch venter deres andet barn.

Sophie Hunter og Benedict Cumberbatch venter deres andet barn.

Foto: All Over

Der er babylykke i hjemmet i England hos Benedict Cumberbatch og hans kone Sophie Hunter. Hun er nemlig gravid med barn nummer to.

Det afslørede parret over for E! News, i forbindelse med premieren på ”Doctor Strange”, som for øvrigt også har danske Mads Mikkelsen på rollelisten, torsdag aften i Los Angeles. Mads var naturligvis også med på den røde løber - se ham i galleriet nederst.

Det er godt et års tid siden, at parret blev forældre til deres første barn, og nu kan sønnen Christopher Carlton Cumberbatch se frem til at blive storebror - hvis han ellers helt forstår, hvad det egentlig vil sige.

Parret blev forlovet i 2014, og de blev gift på Valentinsdag i 2015 - og blev forældre til lille Christopher den 13. juni sidste år.

Benedict Cumberbatch blev for alvor kendt for sin rolle i hitserien ”Sherlock Holmes”, hvor han spiller den berømte britiske detektiv, og siden har han haft et hav af forskellige roller i film, der har hittet - og han bliver også nævnt som en outsider til at skulle spille James Bond. En rolle som han ikke selv er afvisende overfor at skulle tage, hvis det kunne blive aktuelt. '

Se flere billeder fra premieren på "Doctor Strange" i Los Angeles med bl.a. Mads Mikkelsen, Rachel McAdams, Tilda Swinton, Robert Downey Jr. og mange flere her:

Premiere på Doctor Strange

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close