Sådan gør Kim et par Adidas-shorts sexede

Kim var ikke meget for opmærksomheden, men den er hun selv ude om.

Kim var ikke meget for opmærksomheden, men den er hun selv ude om.

Foto: All Over Press

 

Realitystjerne Kim Kardashian tjener millioner og atter millioner af gode grønne dollarsedler og kunne sandsynligvis vælge aldrig at bruge det samme tøj to gange.

Når hun er ude i offentligheden, og det sker tit, for det er offentlighedens interesse for hendes person, der giver hende fede reklamekontrakter og knæhøjt tandsmør på brødet, så promoverer hun ofte diverse designeres nyeste kreationer, og den får alt, hvad den kan trække med guld og glimmer.

Så det var overraskende, da hun forleden var særdeles afslappet påklædt midt i pulserende New York City, men selv som superstjerne kan man vel have dage, hvor joggingbukser eller det, der ligner, frister.


(Foto: All Over Press)

Hun havde puttet sin spektakulære numse ned i et par Adidas-shorts, som helt ærligt så ud som, de havde kendt bedre dage.

Det er shorts, som koster under 300 kroner i butikkerne og dermed ligger langt under Kims normale niveau.


(Foto: All Over Press)

Men for ikke helt at ligne en hjemløs havde glamourpigen en trumf i ærmet.

På overkroppen var hun iført en hvid mere eller mindre gennemsigtig tank top.


(Foto: All Over Press)

Og med mere eller mindre frit udsyn til Kims velformede barm, forvandlede den 36-årige mor til to ved hjælp af tank toppen det samlede udtryk til super-sexet, selv om shortsene i sig selv manglede noget på skønhedskontoen.

De smukke højhælede sandaler på Kims fødder og den enkle hestehale, som hendes hår var sat op i fuldendte det lidt trashy, men stadig sexede look.

Hvis bare vi andre så sådan ud, når vi søndag gik ned til pizzamanden efter en druktur ville verden være et kønnere sted.

 

Galleri - Kim Kardashian i vildt outfit:

Kim Kardashian i vildt outfit (september 2016)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close