Her er numse-billederne der kostede Kim Kardashian 100.000 følgere

Foto: All Over

Et par billeder af Kim Kardashian iført en spraglet bikini har kostet reality-stjernen omkring 100.000 følgere på Instagram.

Billederne blev taget, da Kim Kardashian for nylig holdt ferie i Mexico. Og her er der nu mange, der har lagt mærke til Kim Kardahians verdensberømte bagdel.

På de nye – og uredigerede – billeder kan man nemlig se, at Kim Kardahians normalt så ”perfekte og glatte numse” i virkeligheden har en del appelsinhud.

Og det har nu fået flere af hendes omkring 100.000 frafaldne følgere til at rase. De mener, at Kim Kardashian har skabt et unaturligt billede af sig selv og særligt sin bagdel. For de uredigerede billeder er altså et tydeligt bevis på, at reality-stjernens andre billeder er blevet redigeret.

#kimkardashianwest #kimkardashian #keepingupwiththekardashians #plasticsurgery #nophotoshop #cellulite

Et opslag delt af Starsrjustlikeus (@starsrjustlikeus) den

Den 36-årige kvinde, der er gift med Kanye West og har børnene North West og Saint West, har dog ikke meget tilovers for kritikken fra de frafaldne fans.

Tirsdag skrev hun således følgende på sin Twitter-profil:

- Åh, spørger du til mig? Jeg sidder bare her på stranden med min fejlfri krop.

Kim Kardashian har dog stadig en pæn del følgere. i skrivende stund er der hele 98,8 millioner, der følger hende på det sociale medie.

Herunder kan du se et galleri, hvor Kim Kardashian afslører 20 ting, du måske ikke vidste om hende:

Kim Kardashian afslører: 20 ting, du ikke vidste om mig

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close