Hollywood 17. juli 2018

Talsmand bekræfter: Sådan døde "Ladies of London"-stjerne

Den blot 49-årige Annabelle Neilson døde i torsdags
Foto: All Over

Torsdag døde "Ladies of London"-stjernen Annabelle Neilson blot 49 år gammel.

Nu er der kommet nye detaljer om hendes dødsårsag. Det skriver Radar Online.

En talsmand fra Westminster Coroner's Court bekræfter til mediet, at Neilson er død af et slagtilfælde.

Hendes tragiske dødsfald kom som et chok for hendes familiemedlemmer, men hendes søster har efterfølgende udtalt, at Annabelle døde af hjertestop.

- Meget trist er vi i dag blevet informaret om, at min søster Annabelle døde af hjertestop i torsdags. Det er kommet som et kæmpe chok, da hun havde så mange planer, efter hun for nyligt kom hjem fra Spanien, har søsteren Camila Neilson udtalt.

Politiet har efterfølgende bekræftet til E! News, at de blev kaldt ud til en adresse, der tilhørte Annabelle, 12. juli, fordi en kvinde var "fundet død på stedet".

Annabelle Neilson var med i de to første sæson af realityshowet "Ladies of London", i anden sæson fik hun blandt andet selskab af danske Caroline Fleming. 

Før hun blev realitystjerne, var hun model, og hun var tætte veninder med modeller som Kate Moss og Naomi Campbell. 

Hun var også gode venner med designeren Alexander McQueen frem til hans død i 2010. 

- Han var min bror, min kæreste, min soulmate. For det meste kaldte folk mig for Mrs McQueen. Oftest delte vi seng, fortalte Neilson om Alexander McQueen tilbage i 2015. Hun var den sidste person, der så ham i live inden sin død.

Annabelle Neilson var gift med milliardæren Nat Rothschild fra 1994 til 1997. Hun havde ikke nogen børn.

Annabelle Neilson var med i "Ladies of London" frem til sæson to, hvor seerne kunne følge hendes kamp, efter hun havde været ude for en rideulykke. 

Her brækkede hun blandt andet sit bækken. 

I serien kunne man også følge den fejde, som Annabelle havde med Caroline Stanbury. Fejden startede, da Caroline troede, at Annabelle prøvede at få vendt resten af kvinderne mod hende. 

- Jeg fortryder, at jeg nogensinde har haft den kvinde i nærheden af mig, og den måde, som hun behandler andre og sine ansatte siger det hele, sagde Annabelle om Caroline, da hun forlod TV-showet.

Sponsoreret indhold