Hollywood27. marts 2017

Én stor familie: Så lykkelige er Ben og Jen nu!

Affleck og Garner lignede et nyforelsket par, søndag i L.A.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_7.jpg
 Foto: All Over

Ben Affleck og Jennifer Garner smilede om kap med solen, søndag i Los Angeles.

Parret var i kirke i L.A.-bydelen, Pacific Palisades, med alle børnene: Violet, 11, Seraphina, 8 og Samuel, 5. Ben var netop kommet retur fra staten, Georgia, hvor han lige nu er ved at indspille sin nye film, Simon Vs. The Homo Sapiens Agenda. Det er begyndelsen på Bens nye ædru tilværelse, efter han i slutningen af vinteren frivilligt checkede ind på en alkoholafvænningsklinik i L.A. Erkendelsen fra Affleck var ikke til at misforstå:

- Jeg vil leve livet fuldt ud og være den bedste far for mine børn, skrev han blandt andet i en længere Facebook-opdatering i midten af marts.

Og en god far har han i den grad været siden. Hver eneste chance han har haft, har han været sammen med både børnene og Jennifer Garner. En stor kontrast til sommeren 2015 hvor en affære med en barnepige og druk og ludomani i Las Vegas førte til Jens ultimative beslutning: At kræve skilmisse fra Ben efter ti års ægteskab.

Det var et helt andet billede forbipassende i Pacific Palisades fik søndag. Parret nærmest lignede et nyforelsket par i den californiske forårssol:

https://imgix.seoghoer.dk/benjen_nyyy.jpg
 Foto: All Over

Affleck og Garner og alle børnene søndag i Pacific Palisades, Californien.

I den sidste måned har adskillige amerikanske medier kunnet fortælle, at Jennifer har besluttet sig for at give Ben en ny chance og genstarte deres ægteskab. Ifølge blandt andet det anerkendte ugeblad, People, har Jen allerede revet skilsmissepapirerne itu.

Modsat kunne det mindre respekterede ugeblad, Star, fortælle, at skilsmissen stadig var på vej. Det er der dog ikke mange, der tror på efter de mange lykkelige billeder, der er kommet med parret i løbet af måneden. Og søndag formiddag lignede de bestemt ikke et par, der var på vej i skilsmisseretten.

Snarere et par der var lykkeligere end nogensinde.

Sponsoreret indhold