Amerikansk ugeblad: Affleck og Garner afblæser skilsmissen

Et af de allernyeste billeder af Garner og Affleck sammen i begyndelsen af februar 2017, da de havde børnene med i kirke i Brentwood, Californien.

Et af de allernyeste billeder af Garner og Affleck sammen i begyndelsen af februar 2017, da de havde børnene med i kirke i Brentwood, Californien.

Foto: All Over

Jennifer Garner og Ben Affleck sætter skilsmissen fuldstændigt på stand-by.

Det kan ugebladet People fortælle i torsdagsudgaven. Endda på forsiden. Garner, 44, begærede i juli 2015 skilmisse, da det kom frem, at Affleck, 44, havde haft en affære med parrets barnepige. Desuden var Jennifer blevet træt af hans drukture og hans problematiske forhold til gambling.

Men næsten to senere er skilsmisen altså ikke længere aktuel.

- "Jen" har afblæst skilsmissen. Hun vil arbejde på tingene med Ben, og de giver ægteskabet endnu et forsøg, siger en Garner-kilde til People.

Forsøg har der ellers været masser af. I de sidste to år er parret ofte blevet set sammen, og de har gjort en dyd ud af at være forældre sammen. Det vil sige, at de har spist middage og gået i kirke sammen, som en ganske almindelig amerikansk kernefamilie. Men alligevel har Jennifer haft sine betænkligheder ved at indlede et romantisk forhold til sin mand igen.

- De elsker hinanden højt, og de elsker deres børn virkelig, virkelig højt, fortsætter den oplyste kilde.

På et tidpunkt så fremtiden ellers meget dyster ud for Ben og Jen, og det var nok de færreste, der regnede med, at parret ville finde melodien igen.

Parret har børnene Violet, 11, Seraphina, 8, samt lille Samuel på 5 år.

Se flere billeder af Garner og Affleck her:

Ben Affleck Jennifer Garner 26092016

Se forsiden af People her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close