Livet efter rehab: Nu er Ben familiefar igen

Ben og datteren, Violet, i Brentwood, Californien, mandag.

Ben og datteren, Violet, i Brentwood, Californien, mandag.

Foto: All Over

Nu er det endelig forår.

Ikke blot vejrmæssigt, men også i Ben Affecks sind. I sidste uge overraskede han alle ved at indrømme på Facebook, at han havde gennengået et alkoholafvænningsprogram for at få styr på sit liv igen. Efter Oscar-uddelingen i slutningen af februar checkede Ben, 44, direkte ind på et "rehab"-center for at begynde sin nye ædruelige tilværelse.

Og nu kan man for alvor se, at Affleck er kommet langt. Han høstede frugterne af opholdet. Mandag gik han således hånd i hånd med sit mellemste barn, datteren Seraphina, som man ellers er mest vant til at se med ekskonen, Jennifer Garner. Seraphina så i den grad ud til at nyde tiden med sin far i Brentwood i Californien.

Ben har tre børn med Garner, Violet, 11, Seraphina, 8, og Samuel, 5. Selv om Jennifer begærede skilsmisse fra Ben i sommeren 2015, har det tidligere par formået af vedligeholde en form for familieliv sammen med børnene. Men det er længe siden, at Ben er blevet set alene med et af børnene - og det kunne måske tyde på, at Garner har svært ved at stole på Ben på grund af misbruget.

Ben og Jen har været gift siden sommeren 2005.

Se flere billeder af dem her:

Ben Affleck Jennifer Garner 26092016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close