Stjernerne afslører: Så lang tid har vi gået uden sex

Selv Hollywoods største sexsymboler kan gå gennem en sextørke.

Selv Hollywoods største sexsymboler kan gå gennem en sextørke.

Foto: All Over Press

Om det er ufrivilligt eller friviliigt, så er det helt normalt at gå i kortere eller længere perioder uden sex. Og for nylig indrømmede sangeren Pink, at hun og manden på et tidspunkt ikke havde sex i et år.

Selv Hollywoods største stjerner, hvor man ellers skulle tro, at der ikke manglede tilbud, kan gå lang tid uden at få noget på den dumme.

Se stjernerne fortælle om deres sextørker i galleriet nederst på siden.

I galleriet fortæller 11 Hollywood-stjerner hvor længe, de har gået uden sex. For nogle er tørken helt og aldeles ufrivillig, og for andre er det et bevidst valg i et forsøg på selvudvikling. 

En af de kendte afslører for eksempel: 

- Jeg er afholdende nu, jeg har indset med ikke at have sex, så tror du virkelig på dig selv, som jeg gør. Man opdager sit eget selvværd. At være afholdende betyder, at du afstår fra al sex - at tænke på det, at gøre det - selv med dig selv! Jeg er jomfru på ny.

Se stjernerne fortælle om deres sextørker i galleriet nederst på siden.

En anden stjerne fortæller, at hun afholder sig fra det frække på grund af en brasiliansk tradition, mens en tredje stjerne blev så såret af utroskab, at vedkommende er gået i tre årtier uden hanky panky.   

Det er ikke kun i Hollywood, at sextørken kan ramme. Linse Kessler har tidligere været ude at fortælle, at hun har gået to år uden lagengymnastik

Læs, hvordan sex bliver sjovt igen.

Se stjernerne fortælle om deres sextørker i galleriet.

Stjernernes sextørke

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close