Tørkeperiode? Sådan bliver sex sjovt igen

Foto: All Over

Ingen af os har lyst til at indrømme det, men før eller siden – uanset om du er single eller i forhold – vil du opleve en sextørke.

Måske har din arbejdsbyrde kombineret med al den tid, du bruger på dine børn, medført, at du lever i et sexløst forhold.

Men det er der råd for!

Sammen med Sinful.dk giver vi dig fire tips til, hvordan du kan ende tørken og give dit sexliv et boost.

4 tips til at ende sextørken

1. Hiv kalenderen frem

Det kan virke totalt usexet at planlægge sex, men nogle gange skal det til for at ende en tørke.

Så sæt dig ned med din kæreste og planlæg at gøre det en morgen, en eftermiddag eller en aften, selv hvis det kolliderer med vaskedagen.

Efter blot en måned med skemalagt sex vil dig og din partner have genfundet intimiteten, og sex vil komme mere naturligt.

2. Få en ”sexover”

Hvis du har gået et stykke tid og følt dig alt andet end tiltrækkende, eller af andre grunde ikke følt dig som en sexdronning, kan det være svært at finde lysten. Derfor har du brug for en ”sexover”, der minder om en makeover.

Uanset om du vokser eller barberer så sørg for, at armhulen, benene og dit underliv er on point. Hvis din undertøjsskuffe er grå og kedelig, så køb det der frække røde lingeri, du så længe har kigget på. Tag en tur til frisøren og få en manicure.

3. Tag kontrollen

Vis din kæreste, at du er the boss.

Forkæl din kæreste, kærtegn din kæreste og forfør ham eller hende til personen er ved at springe med lyst.

Når du tager kontrollen, viser det også din kæreste, at du rent faktisk går op i at få intimiteten tilbage.

4. Tag på en getaway

Kom ud af huset! Et lille skift i omgivelserne kan have stor effekt på din tørke.

Du behøves ikke finde på noget grandiost. Dig og kæresten kan for eksempel tage en tur på den lokale bed and breakfast, slå et telt op i naturen eller låne forældrenes sommerhus for en aften til at spice tingene op.

Men hvis I tager afsted, så husk at have ”udstyret” i orden.

Top 3 produkter til en fræk getaway

Lingeri

Hvis du beslutter dig for at få en ”sexover”, kan du med fordel anskaffe dig Obsessive Amarone Babydoll Sæt, hvor du ikke kan undgå at føle dig som en sexgudinde. Det er perfekt til at overraske din kæreste med romantisk og fræk aften væk fra hjemmet.

Frækt parspil

Med Master & Slave Bondage Spil kan jeres getaway blive ekstra fræk. Spillet indeholder 24 kinky udfordringskort, så I kan eksperimentere med blid bondage og udleve jeres inderste fantasier.

Tilbehør

Uanset hvor jeres getaway fører jer hen, så medbring Zestra Klitoris Stimulerings Olie til at forstærke kvindens ophidselse og erotiske oplevelse og for alvor afslutte tørken.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close