Hollywood15. november 2016

Ryan Reynolds: Jeg fik et nervøst sammenbrud

Skuespilleren Ryan Reynolds fik et mindre nervøst sammenbrud efter indspilningerne til "Deadpool".
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ryan_reynolds.jpg
 Foto: All Over

Det var en drøm, der blev til virkelighed, da Hollywood-stjernen Ryan Reynolds endelig kunne trække i den røde dragt og spille superhelten Deadpool i filmen af samme navn.

Den canadiske skuespiller kæmpede i næsten 11 år for at få filmen stablet på benene, men de mange års intensive arbejde tog efterfølgende hårdt på ham. Det fortæller han i et interview med magasinet GQ.

- Jeg følte mig som en skonnert (særlig sejlskibstype red.), der befandt sig midt i en kraftig storm hele tiden. Da det endelig var slut, fik jeg et mindre nervøst sammenbrud, fortæller Ryan Reynolds i interviewet.

null
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/10.5883731y.jpg
 Foto: All Over

Ryan Reynolds i rollen som Deadpool. Foto: All Over

- Jeg rystede bogstaveligt talt. Jeg gik til lægen, fordi jeg følte, at jeg havde et neurologisk problem eller noget lignende. Og alle læger, jeg så, sagde, "Du har angst", fortsætter han.

Den 40-årige skuespiller, der også var med til at skrive filmens manuskript, fortæller i interviewet, at flere produktionsselskaber gennem årene afviste idéen om at lave en film med den kendte Marvel-karakter i hovedrollen.

Filmen om superhelten med den sorte humor blev efter mange års hård kamp til virkelighed, og i foråret 2016 ramte den biograferne.

"Deadpool" endte med at blive en stor succes i biograferne verden over, og ifølge Business Insider indtjente filmen over 782 millioner dollar på verdensplan.

/ritzau/FOKUS

Se billeder af ham her:

Ryan Reynolds fylder 40

Sponsoreret indhold