Hollywood14. marts 2016

Ryan Reynolds rasende på Leo: Flirter med Blake

Der var spænding i luften til en nylig Hollywood-fest, da Leonardo DiCaprio havde lidt for godt et øje til Ryan Reynolds’ kone Blake Lively
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/leo_0.jpg
 (Foto: All Over Press)

To af Hollywoods hotteste stjerner var for nylig tæt på at ryge i totterne på hinanden – på grund af Blake Lively!

Dramaet udfoldede sig til den nyligt afholdte amfAR Gala i New York. Ryan Reynolds, 39, var på den røde løber med sin 28-årige kone, og her løb de så ind i Livelys eks, 41-årige Leonardo DiCaprio.

Lively og DiCaprio datede i et halvt års tid i 2011, og der gik endda rygter om, at Reynolds ligefrem stjal hende fra Oscar-vinderen. Så måske er Leo endnu ikke kommet sig helt over den smukke blondine?

https://imgix.seoghoer.dk/7.01584386.jpg
 (Foto: All Over Press)

DiCaprio og Lively datede kort i 2011 (Foto: All Over Press)

[node:aller-related-content]

Blinkede og grinede
– Hver gang Blake var inden for Leos synsfelt, blinkede han og grinede. Ryan var rasende, afslører en gæst, der også var til festen, til magasinet Star.

– Jeg er sikker på, Blake elskede det. Hun prøvede at lade, som om hun ikke lod mærke til, hvad der skete, men det gjorde hun helt sikkert, tilføjer vidnet.

Videoen er faktisk ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen. Men her så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

Selv om DiCaprio var ret så uforskammet, formåede Reynolds dog at holde hovedet koldt.

– Hvis han ikke havde haft så meget klasse, var han gået over og havde slået Leo ud, men han ville ikke have, at Leo skulle vide, at han havde ramt et ømt punkt, forklarer insideren.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_9.png

Sponsoreret indhold