Stort galleri: Ryan Reynolds fylder 40

Ryan Reynolds.

Ryan Reynolds.

Foto: All Over

Ryan Reynolds kan vist være rigtig glad i dag på sin 40-års-fødselsdag. Han har i hvert fald stor succes både på det professionelle og ikke mindst på det personlige plan.

Efter skilsmissen fra Scarlett Johansson i 2011 har han så sandelig fundet lykken med kollegaen Blake Lively, som han spillede sammen med i ”Green Lantern”.

Ryan Reynolds og Blake Lively blev gift i 2012, og de har nu to børn sammen. I 2014 blev de forældre til datteren James, og det er ikke så længe siden (i september), at Blake Lively fødte parrets anden datter, som navnet dog ikke er offentligt kendt på endnu.

Så den står nok ikke på den vilde fest for Ryan Reynolds, som nok også på sin 40-års fødselsdag må hjælpe til med bleskift og aktivering af storesøster James, mens der pusles om den lille babypige.

Ryan Reynolds blev vel for alvor kendt, da han spillede Michael ”Berg” Bergen i TV-serien ”To fyre, en pige og et pizzaria”, der kørte fra 1998 til 2001, og siden er det gået støt fremad for canadieren, der senest har hittet som den lidt alternative superhelt Deadpool.

Vi har samlet en masse billeder af Ryan Reynolds til jer her - nyd dem:

Ryan Reynolds fylder 40

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close